Prinses Kate Royal Visit To Hmp High Down

Prinses Kate loopt een blessure op

Het zit prinses Kate (41) niet mee: tijdens het trampolinespringen met haar kinderen heeft de hertogin van Cornwall een blessure opgelopen.

Terwijl ze op werkbezoek was in een gevangenis in Sutton, Engeland, viel het op dat haar vingers ingetapet waren.

Kleine blessure

Op dinsdag bracht Kate een bezoek aan de gevangenis als onderdeel van haar betrokkenheid bij liefdadigheidsinstellingen voor verslavingszorg, die al meer dan tien jaar duurt. Ze vertelde over de blessure aan haar hand, die ze thuis had opgelopen tijdens het trampolinespringen met haar kinderen, laat de Britse nieuwswebsite HELLO! weten. Een woordvoerder van Kensington Palace benadrukt echter dat het om een ‘kleine blessure’ gaat en dat er geen sprake was van ernstige verwondingen.

In vorm blijven

Eerder had de vrouw van prins William al laten weten dat ze graag op de trampoline springt met haar kinderen, George, Charlotte en Louis. Ze gebruikte de trampoline als een manier om in vorm te blijven.

“Het is rennen achter de kinderen aan – ik doe het allemaal, wanneer ik maar tijd kan vinden voor lichaamsbeweging, spring ik zelfs met mijn kinderen op de trampoline voordat ze naar school gaan”, zegt de hertogin.

#Royaltynl Beeld: Getty Images

Leestip

BESTEL HIER