Kate Bij Wk Rugby

Zo bizar veel kost de outfit van Kate bij het WK rugby

Nu de zomer tot een einde komt, hervat prinses Kate (41) haar werkzaamheden en toont ze opnieuw haar elegante koninklijke stijl.

De prinses van Wales is afgereisd naar Marseille, Frankrijk, voor de Rugby World Cup, waar ze iedereen weet te betoveren met haar prachtige outfit! Daar hing wel een flink prijskaartje aan…

Prinses Kate wordt toegejuicht door maar liefst 60.000 toeschouwers terwijl ze Engeland tegen Argentinië volgt tijdens de Rugby World Cup in Marseille. Hoewel ze gespannen op de tribune zit, straalt ze echt in haar outfit.

Alexander McQueen

Op deze dag draagt ze een witte blazer van “Alexander McQueen” ter waarde van ongeveer 2.200 euro. Haar outfit wordt aangevuld met schitterende sieraden die ze voor het eerst droeg tijdens de doop van dochter Charlotte in 2015.

Accessoires

Accessoires maken prinses Kate’s stralende Marseille-look compleet. Als kers op de taart combineert ze haar oorbellen en de bijpassende diamanten ketting welke samen ongeveer 6.700 euro kosten. Dat betekent dat haar outfit totaal bijna 10.000 euro heeft gekost!

Gettyimages 1670717866 64fddf04f1936
© Getty Images

Kate, beschermvrouwe van de Rugby Football Union, volgt de wedstrijd zonder haar man prins William, beschermheer van de Welsh Rugby Union. William zal aanwezig zijn bij de opening van Wales tegen Fiji in Bordeaux.

#Royaltynl Beeld: Getty Images