Kate (3)

Zoveel gaf prinses Kate als fooi

Prinses Kate was een avond op stap naar een festival met vrienden, nu zijn ook de details naar buiten gekomen.

Daaronder het bedrag dat prinses Kate als fooi uitdeelde, en dat iets hoger lag dan waar de gemiddelde horecamedewerker op mag rekenen.

Houghton Festival is het enige 24-uurs muziekfestival in het Verenigd Koninkrijk, wat betekent dat er op elk moment van het weekend wel een of andere vorm van elektronische dansmuziek te horen is. Toevallig op het landgoed van de markies en markiezin van Cholmondeley, buren van prins William en prinses Kate. Ze moes zich even laten overhalen, maar ging toen graag mee naar het festival.

Chic

Niet dat Kate een daar een hapje at bij één van de vele foodtrucks. Ze koos voor een chic restaurant op het terrein, Turntable & Napkin, waar festivalgangers zichzelf kunnen trakteren op een viergangendiner, met burrata, panzanella, short rib ragu en affogato, voor 60 pond per persoon.

Affogato

Een bron die in het restaurant was, vertelde de Evening Standard dat Kate, die een ingetogen marineblauw jurkje en sneakers droeg, in opperbeste stemming was, pittige margarita’s bestelde en aaffogato – ijs met espresso – at. Haar metgezellen hadden een enorme fles AIX rosé meegenomen en lieten samen met Kate een fooi van 700 pond achter, omgerekend 818 euro.

Kate In Houghton
Kate In Houghton
eloise
KLIK HIER

Evening Standard/Getty Images/royalfashionpolice

#Royaltynl