inkomsten

Prins Harry blijkt volledig afhankelijk te zijn van Meghans inkomsten

Meghan Markle is goed bezig met haar eigen lifestylemerk, maar hoe zit het met haar man prins Harry? Hij blijkt amper inkomsten binnen te halen. 

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle verlieten in 2020 samen met zoon Archie het Verenigd Koninkrijk om op zoek te gaan naar een rustiger leven in de Verenigde Staten. Inmiddels mag prins Harry zichzelf zelfs officieel inwoner van de Verenigde Staten noemen. 

Gefaalde deals 

Prins Harry en Meghan Markle hebben samen een waarde van ongeveer 56 miljoen euro. Zij zijn dus alles behalve arm, maar hebben wel een stuk minder dan hun vrienden in Hollywood. Ze hadden de afgelopen jaren heel wat meer geld kunnen verdienen, maar hun gefaalde deals met Spotify en Netflix gooide roet in het eten. 

Lees ook: Sluiten Meghan een Harry een megadeal met Spotify?

American Riviera Orchard

De twee willen niets liever dan een vaste bron van inkomsten en daar gaat Meghan nu zorgen met haar eigen lifestylemerk American Riviera Orchard. Het belooft een groot succes te worden. Niet alleen dat, ook heeft Meghan nog meerdere acteerklussen waar ze genoeg inkomsten mee creëert. 

Lees ook: Meghan Markle is terug op Instagram met een mysterieus account

Weinig bereikt

Prins Harry heeft volgens de Amerikaanse kranten maar weinig bereikt. Hij start de ene na de andere start-up, maar na het opstarten is hij nergens meer te vinden. Volgens omstanders hangt hij alleen zijn naam aan het werk, maar verder doet hij helemaal niets. 

Britse royals Harry en Meghan foto van ANP
Stralende Harry en Meghan

Afhankelijk van Meghan Markle

Volgens royalty-expert Phil Dampier is prins Harry totaal afhankelijk van zijn vrouw: “Hij moet nog uitzoeken wat hij precies in de Verenigde Staten gaat doen. Dat proces is al jaren aan de gang, en hij lijkt nog geen stap verder te zijn dan toen hij voor het eerst voet op Amerikaanse bodem zette. De enige branche waarin hij tot nu toe echt succes had in het leven, was het leger. Maar nu hij vader is, lijkt die optie van tafel. Hij is volledig afhankelijk van Meghans inkomsten. En daar is niets mis mee, zolang hun huwelijk standhoudt. Zo niet, dan heeft hij een probleem. Dan gaat hij misschien nog wensen dat hij zijn koninklijke titels beter bewaakt had.”

Lees ook: Prins Harry is officieel inwoner van de Verenigde Staten

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES/ANP

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl