Nieuw boek prins Harry

Prins Harry is officieel inwoner van de Verenigde Staten

De Britse prins Harry heeft officieel bevestigd dat hij in de Verenigde Staten woont, dit heeft persbureau Reuters laten weten. 

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle emigreerden in 2020 samen met hun zoon Archie naar de Verenigde Staten. Met hun verhuizing naar de Verenigde Staten, deden ze ook direct een stap terug binnen het Britse koningshuis.

Reden verhuizing 

De verhuizing naar de Verenigde Staten was vooral voor Meghan. Ze hadden in het Verenigd Koninkrijk naar eigen zeggen te weinig privacy. Het jonge gezin werd altijd in de gaten gehouden en er werd vooral negatief over gesproken, wat ze ook deden, het leek nooit goed te zijn. 

Lees ook: Is de verhuizing van Harry en Meghan meer permanent dan we denken?

Anoniem leven

In de Verenigde Staten is dit anders. Daar heeft het gezin veel meer privacy. Ze hebben meerdere bedrijven, Meghan acteert weer en hebben het reuze naar hun zin. Zo erg zelfs, dat prins Harry officieel inwoner van de Verenigde Staten is geworden. 

Harry En Meghan Markle willen geen derde kind
Harry En Meghan Markle

Officieel inwoner

Volgens persbureau Reuters heeft prins Harry in zijn geboorteland papieren ingediend waarin hij de Britse autoriteiten informeert dat hij is verhuisd en verblijft in de Verenigde Staten. Hij is hiermee officieel inwoner van het land. Dit is een grote stap voor de prins en zijn tegelijkertijd ook heel benieuwd wat zijn vader, koning Charles, van deze actie vindt. 

Lees ook: ‘Bezoek aan Engeland maakt Meghan erg nerveus’

Tip van de redactie

Met zijn rauwe, nietsontziende eerlijkheid is Reserve een grensverleggend boek vol inzichten, onthullingen, zelfonderzoek en zwaarbevochten wijsheid over hoe liefde het uiteindelijk wint van verdriet. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl