op bezoek

Prins Harry gaat in mei bij op bezoek bij schoonzus prinses Kate

Als het aan prins Harry ligt, dan gaat hij bij zijn volgende reis naar het Verenigd Koninkrijk ook op bezoek bij zijn broer en prinses Kate. 

Prinses Kate heeft kanker. Dit bracht zij een aantal dagen geleden naar buiten via een videoboodschap. De hele wereld is geschrokken van dit verdrietige nieuws, ook zwager prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle vonden het erg om dit te horen. 

Telefoongesprek met prins William 

Prins Harry heeft na het slechte nieuws contact gehad met prins William en zijn vrouw, prinses Catherine. Harry belde na het slechte nieuws op televisie vernomen te hebben zijn broer op en deelde zijn beterschapswensen. Ook deelde hij later met Meghan Markle nog een statement. 

Lees ook: Actueel: ‘Harry en Meghan vernemen diagnose Kate via televisie’

Kort bezoek

Volgens royalty-expert Tom Quinn zal prins Harry bij zijn volgende reis naar het Verenigd Koninkrijk direct bij zijn schoonzus en broer langsgaan. Toch zal het, door de moeilijke relatie die ze op dit moment hebben, geen lang bezoek worden. “Als het gesprek doorgaat, zal het een korte en beredeneerde ontmoeting zijn. Er zal geen tijd zijn om moeilijke onderwerpen aan te kaarten”, zegt Tom Quinn hierover. 

Lees ook: Kate schreef ‘zelf en snel’ toespraak over strijd tegen kanker

The Prince And Princess Of Wales Visit Merseyside
PRINS WILLIAM met prinses Kate

Eerste keer in maanden naar Verenigd Koninkrijk 

Mei zal de eerste keer in maanden zijn dat de prins naar het Verenigd Koninkrijk zal afreizen. De laatste keer dat prins Harry in het Verenigd Koninkrijk was, was begin februari. Toen reisde hij naar het Verenigd Koninkrijk af om zijn vader koning Charles te bezoeken, die momenteel net zoals prinses Kate ook tegen kanker vecht. Ook hun ontmoeting was niet lang te noemen: prins Harry zag zijn vader maar 30 minuten. 

Lees ook: Prins Harry en Meghan Markle wensen prinses Kate beterschap

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl