Meghan Markle met Archie

Prins Archie (4) is teleurgesteld in cadeau dat hij van zijn moeder kreeg 

Prins Archie was laatst erg teleurgesteld in een cadeau dat hij van zijn moeder kreeg. Hij kreeg een fototoestel van haar, maar het bleek niet het juiste merk te zijn en dat vond hij jammer. 

Niet het juiste merk fototoestel

Net zoals ieder kind, krijgt ook prins Archie (4), de zoon van prins Harry en Meghan Markle, weleens een cadeautje. Archie wilde al een lange tijd een fototoestel, dus besloot zijn moeder die aan hem te geven. Meghan had een enthousiaste en vrolijke reactie verwacht wanneer ze het cadeau aan hem gaf, maar kreeg dit allesbehalve. Het probleem? Het fototoestel bleek niet van het juiste merk te zijn.  

Geïnteresseerd in fotografie 

Dit allemaal vertelde ze afgelopen week tijdens een bijeenkomst van Netflix. Ze was daar om de korte film ‘The After’, gemaakt door filmmaker en fotograaf Misan Harriman en acteur David Oyelowo, te bekijken. Misan Harriman is een goede vriend van Meghan Markle en prins Harry en heeft volgens haar veel invloed op haar oudste kind. Hij heeft Archie in het laatste jaar diverse dingen over fotografie en film geleerd, waardoor Archie direct enthousiast werd en ook zelf foto’s wilde gaan maken. Meghan vond dit zo leuk om te zien, dat ze vol trots en enthousiasme een fototoestel voor de jonge royal besloot te kopen. 

The After La Tastemaker | Netflix
Meghan Markle bij de bijeenkomst van Netflix

Geen Leica 

Maar het geven van het cadeau ging niet zoals ze had gehoopt. Ze was stiekem zelfs een beetje teleurgesteld. Op de bijeenkomst van Netflix vertelde ze hierover: “De laatste keer dat hij bij ons was, liet Misan liet onze vier en een half jaar oude zoon zien hoe hij met fotografie moest omgaan. En dus kocht ik voor Archie een camera. Maar hij zei: ‘Maar het is geen Leica, zoals Misan heeft?’. Ik had zoiets van: jij krijgt geen Leica, zelfs niet met Kerstmis.” 

Handgemaakt in Duitsland 

Leica fototoestellen worden stuk voor stuk handgemaakt in Duitsland. Doordat ze met de hand gemaakt worden, zijn de prijzen erg hoog. Je betaalt hiervoor met gemak €5000, €7000, of zelfs nog meer, voor een fototoestel. Het is dus erg logisch dat Meghan Markle dit niet zomaar aan haar zoon cadeau doet. Hopelijk vergeeft hij zijn moeder als hij wat ouder is en de waarde van geld beter snapt. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES
DATUM 18-12-2023

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty
#Royaltynl