Harry Meghan

Dit is de eerste zwangerschapsfoto van Meghan en Harry!

Meghan en Harry krijgen een tweede kindje. Aan fotograaf Misan Harriman de eer om de állereerste zwangerschapsshoot te doen. En nog wel op afstand… bijzonder verhaal.

Archie krijgt een broertje of zusje. Maar voor het zover is, worden er – hoe kan het ook anders – plaatjes geschoten van zwangere Meghan. De allereerste foto van haar babybuikje die gedeeld wordt, is meteen een bijzonder mooie. In het Californische zonnetje, maar nabewerkt tot een zwart-witfoto. Meghan ligt in het gras, onder een boom en draagt een mooie. luchtige jurk. Ze heeft haar hand liefdevol op haar buik gelegd. Ze hangt een beetje over Harry heen, die al net zo gelukkig oogt als zij.

Een mooi kiekje, en zeker na het eerder verdrietige miskraam dat het stel te verwerken kreeg. Fotograaf Misan Harriman – zelf geboren in Nigeria en naast fotograaf ook activist – mocht ook al foto’s maken tijdens de huwelijksdag van Meghan en Harry en voelde zich vereerd opnieuw in actie te komen voor de aankondiging van de nieuwe zwangerschap.

Bijzonder is dat Harriman helemaal niet in Los Angeles, en dus bij Harry en Meghan, was tijdens het maken van de foto. Hij maakte het kiekje op afstand, vanuit Londen, met zijn… iPad! Dat is dan wel opvallend goed gelukt, zeg. Kijk hieronder naar de mooie foto.

LEES OOK:

Zoet: 3 foto’s van Meghan met Archie

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram ANP/EPA, Instagram @misanharriman