×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Kate teleurgesteld om toplessfoto’s

  Woordvoerder: dit doet denken aan Diana

  Het Franse magazine ‘Closer’ publiceert deze week foto’s van prins William en Catherine tijdens een vakantie in Frankrijk. Zij waanden zich daar – op een privéterrein van William’s familie – dusdanig onbespied en vrij, dat Kate topless in de zon lag.
  Het paar is nu op reis in Zuid-Oost Azië en heeft gereageerd op de foto’s. Ze zijn ‘zeer teleurgesteld’ dat hun privacy is geschonden op een ‘groteske en totaal niet te verdedigen wijze’. St. James’s Palace, de woordvoerders van de familie van prins Charles, doet het denken aan ‘de ergste excessen van de pers in Diana’s leven’.
  Er worden advocaten geraadpleegd over wat de te volgen stappen gaan worden.

  De foto’s zijn gemaakt op het terras bij een zwembad, tijdens een verblijf van vier dagen in Frankrijk. Ze verbleven toen op een chateau in de Provence dat eigendom is van een neef van koningin Elizabeth, Viscount Linley.

  14 september 2012 - 10:52