pijnlijke herinnering

Déze pijnlijke herinnering zorgde voor definitieve breuk tussen Harry en zijn familie

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle emigreerden in 2020 samen met hun zoon Archie naar de Verenigde Staten. Met hun verhuizing naar de Verenigde Staten, deden ze ook direct een stap terug binnen het Britse koningshuis. Nu is Harry zelfs officieel inwoner van de Verenigde Staten. 

Laatste druppel 

Royalty-expert Tom Quinn vertelt in de Britse krant The Mirror over prins Harry en de reden van de definitieve breuk met zijn familie. Volgens hem is het gekomen doordat zijn vader Charles aan Harry vroeg of hij en zijn gezin Frogmore Cottage konden verlaten. “Hij had Harry en Meghan gevraagd te vertrekken, nadat ze in 2020 hun koninklijke taken hadden neergelegd.” 

Lees ook: Prins Harry is officieel inwoner van de Verenigde Staten

Wraakzuchtige zet 

Deze actie was in de ogen van prins Harry de laatste druppel. “Prins Harry vond dit een zeer wraakzuchtige zet van zijn vader. Het maakte hem furieus en liet hem in tranen achter”, zegt Tom Quinn hierover. 

breuk
Vader en zoon in betere tijden

Pijnlijke herinnering aan vroeger 

“Het feit dat hij het landgoed in Windsor moest verlaten was een ware klap in het gezicht van de hertog. Maar weinig mensen beseffen dat.” Hij vervolgt: “Prins Harry zag het als een pijnlijke herinnering aan alles wat hij voelde toen zijn vader en moeder uit elkaar gingen. Zeker nadat hij zag wat de echte reden was van de scheiding. Na alles wat hem is overkomen, is hij van mening dat hij recht heeft op alles wat hij wil. Of het nu gaat om financiële zekerheid of om een woning in het Verenigd Koninkrijk.”

Lees ook: Dít is waarom William altijd jaloers is geweest op broertje Harry 

Tip van de redactie

Met zijn rauwe, nietsontziende eerlijkheid is Reserve een grensverleggend boek vol inzichten, onthullingen, zelfonderzoek en zwaarbevochten wijsheid over hoe liefde het uiteindelijk wint van verdriet. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl