Jaloers Harry

Dít is waarom William altijd jaloers is geweest op broertje Harry 

Volgens een ex-bodyguard van prinses Diana ontstond de kloof tussen de twee prinsen al jaren geleden en dít is waarom. 

Het is wereldwijd bekend dat kroonprins William en zijn broertje prins Harry nogal vaak van mening verschillen. Prins Harry schreef zelfs in zijn boek over de slechte band tussen de twee. Vaak wordt er gezegd dat de band tussen de twee slechter is geworden sinds Meghan Markle in Harry’s leven is gekomen, maar dat blijkt niet helemaal zo te zijn. 

Jaloers op Harry

Volgens Ken Wharfe, ex-bodyguard van prinses Diana, ontstond deze kloof al veel eerder. In Right Royal Podcast van HELLO! Magazine vertelde hij over de band tussen de twee prinsen. Hij was maar liefst vijf jaar in dienst van prinses Diana en heeft daardoor heel veel kunnen meemaken van de twee broers. In de podcast vertelde hij dat William altijd al jaloers was geweest op Harry. Dit zou allemaal te maken hebben gehad met Harry’s levenslustige karakter

Lees ook: Direct: Dít is de echte reden achter de ruzie tussen William en Harry 

Populaire jongen

Ken Wharfe zegt hierover het volgende: “William was waarschijnlijk een beetje jaloers op Harry vanwege zijn populariteit. Harry was vroeger de populaire jongen van het stel. Hij was een karakter. Hij was een grappenmaker, en mensen houden van grappenmakers. Ik denk dat William als kind wat gereserveerder was, hoewel hij natuurlijk ook wel zijn momenten had.”

Max Mumby Archive
Prins Harry en prins William

Erg lomp

Ook gaf hij nog een grappig detail weg over de twee prinsen, iets waarin ze wél hetzelfde waren. Ze blijken allebei aardig lomp te zijn. Dan had de een weer een grote snee in zijn knie of had de ander weer eens zijn hoofd gestoten. Volgens de ex-bodyguard was er altijd wel wat met een van de twee jongens. 

Lees ook: Diana Spencer brengt vanavond William en Harry weer bij elkaar

Tip van de redactie

Met zijn rauwe, nietsontziende eerlijkheid is Reserve een grensverleggend boek vol inzichten, onthullingen, zelfonderzoek en zwaarbevochten wijsheid over hoe liefde het uiteindelijk wint van verdriet. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl