paleismedewerkers kate

Bizar: Paleismedewerkers hebben prinses Kate na ziekenhuisopname niet meer gezien

Het mysterie rondom prinses Kate wordt met de dag groter, zeker nu paleismedewerkers beweren dat ze haar sinds de operatie niet meer hebben gezien. 

Een aantal weken geleden werd prinses Kate aan haar buik geopereerd. Sindsdien is ze aan het herstellen. Het Britse volk is volop aan het speculeren wat er precies aan de hand is met de prinses, zeker nadat ze een bewerkte foto van zichzelf en haar kinderen had gepost op Instagram

Niet meer in het openbaar gezien

Buckingham Palace liet direct na de operatie van prinses Catherine al weten dat ze tot en met Pasen afwezig zou zijn. Toch zijn er de afgelopen weken heel wat complotten ontstaan rondom prinses Kate. Ze zou namelijk al weken niet meer in het openbaar gezien zijn. Niet alleen de paparazzi, maar ook haar eigen team aan paleismedewerkers thuis in Adelaide Cottage in Windsor heeft haar niet meer gezien en dat is toch gek. 

Lees ook: ‘Prinses Kate voelt zich vreselijk door Photoshop-fail’

Paleismedewerkers niet op de hoogte

Een paleismedewerker van Adelaide Cottage laat aan US Magazine het volgende weten: “Niemand van ons heeft de prinses gezien sinds haar operatie. Zelfs bepaalde leden van de koninklijke familie hebben haar niet gezien, en zijn niet op de hoogte van haar toestand. Het paleis is heel hush hush over haar gezondheid. Slechts een paar mensen weten wat er echt aan de hand is, en die houden de lippen stijf op elkaar.”

Lees ook: Nu: Prinses Kate heeft foto zelf bewerkt en biedt excuses aan

Prinses Kate Paleismedewerkers
Prinses Kate in betere tijden

Veel rusten of toch iets anders?

Volgens de medewerker verstopt de prinses zich normaal gesproken niet voor haar team. Dit is dus best raar. Misschien is Kate gewoon veel aan het rusten of is er echt iets anders aan de hand? We gaan het zien. 

Lees ook: De eerste foto sinds operatie van prinses Kate is mogelijk gemanipuleerd

Tip van de redactie

In de bestseller Diana. Haar eigen verhaal onthult Diana intieme details van haar leven. Andrew Morton biedt ongeëvenaarde inzichten, gebaseerd op geheime interviews met de prinses. Deze biografie, bijna een autobiografie, belicht Diana’s meest persoonlijke momenten. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl