Wintersport Meghan Markle

Meghan Markle op wintersport met vriendinnen 

Meghan Markle heeft het zonnige Californië tijdelijk ingeruild voor de sneeuw, ze is namelijk op wintersport met vriendinnen. 

Meghan Markle heeft de afgelopen tijd een social media stop gehouden. Diverse magazines hebben al laten weten dat deze stop niet lang meer zal duren, maar toch zien we nog steeds geen nieuwe kiekjes op haar account. Gelukkig worden we nu wel door een vriendin van haar getrakteerd op een leuke foto van haar. 

Pret met vriendinnen

Meghan Markle is samen met vriendinnen Heather Dorak en Kelly McKee Zajfen op wintersport. Ze zijn alle drie vrolijk en hebben veel pret. Heather deelt diverse foto’s van de skitrip op haar Instagram-pagina en zet daarbij de volgende tekst: “Wow, wat een perfecte reis! Mijn hart is zo vol. De kinderen genoten overdag van de pistes en de volwassenen hebben tot diep in de nacht gelachen. Werkelijk waar gelukkig door de lieve met onze fantastische vrienden!”

Lees ook: Hïer gaan de Europese royals op wintersport

Blije Meghan

Op de foto’s is een blije Meghan te zien. Ze heeft een dikke winterjas aan en draagt een zwarte muts en een grote zonnebril. Ze ziet er erg goed uit en geniet duidelijk van deze dagen met haar vriendinnen in de sneeuw.

Alleen of met het gezin op wintersport

Of prins Harry en de kinderen ook in de sneeuw aanwezig zijn, dat is niet duidelijk. Het kan zijn dat Meghan Markle alleen met haar vriendinnen naar de sneeuw is gevlogen. Ook kan het zo zijn dat prins Harry en haar kinderen Archie en Lilibet mee waren. Al met al hopen we dat ze een leuke tijd heeft gehad. 

Lees ook: Charles gaat niet met wintersport

Tip van de redactie

Ontdek de onbekende Charles: zijn liefdes, passies en geheimen. Sally Bedell Smith biedt in Prins Charles een diepgaande blik op zijn complexe leven, van kindertijd tot voorbereiding op de troon. Een biografie die verrast en verrijkt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl