Meghan Markle

De halfzus van Meghan Markle wil dat ze onder ede wordt ondervraagd

De halfzus van Meghan Markle, Samantha Markle, beweert dat ze slachtoffer is geworden van wereldwijde haat door eerdere opmerkingen die Meghan en prins Harry over haar hebben gemaakt. 

Het contact tussen de halfzussen Samantha Markle en Megan Markle is op een nog lager pitje komen te staan. Dit komt doordat Samantha in Amerika een rechtszaak tegen haar halfzus heeft aangespannen. De 59-jarige halfzus is het niet eens met een aantal dingen die Meghan en haar man prins Harry over haar hebben gezegd. 

Verklaring onder ede 

De advocaat van Samantha, Peter Ticktin, wil namelijk dat Megan Markle en prins Harry onder ede een verklaring geven. Sinds de opmerkingen van Meghan en Harry in hun Netflix-serie en het interview met Oprah Winfrey in 2021, is de halfzus van Meghan het slachtoffer geworden van haat, spot en minachting. Zij laat het hier dan ook niet bij zitten. 

Lees ook: Halfzus Meghan Markle klapt uit de school

Leugenaar 

Er wordt in de serie door Meghan gezegd dat ze als enig kind is opgegroeid. Ook wordt er gezegd dat haar halfzus Samantha haar achternaam Markle pas weer heeft aangenomen, toen ze met prins Harry ging daten. Volgens Meghan zou haar zus alleen maar uit zijn op roem, terwijl dat volgens Samantha helemaal niet waar is. Ze vindt het dan ook erg dat ze als leugenaar wordt gezien. 

Lees ook: Halfzus Meghan herinnert haar aan familie

Invictus Games Düsseldorf 2023 Closing Ceremony
Meghan Markle met haar grote steun: prins Harry

Kwestie moet onderzocht worden

Advocaat Peter Ticktin reageert ook op de zaak: “Er zijn redenen waarom Meghan Markle haar familie in de steek heeft gelaten en zich tegen haar familie heeft gekeerd. Het kan haar helemaal niet schelen dat ze de levens van mensen in haar familie verwoest en tegelijkertijd de monarchie aan het kapotmaken is.”

Wie is Samantha Markle?

Samantha Markle is de 59-jarige halfzus van Megan Markle. Samantha is de dochter van Thomas Markle en Roslyn Markle. Thomas Markle is ook de vader van Meghan. Niet alleen Samantha, maar ook vader Thomas heeft een moeizame relatie met zijn dochter Meghan.

Lees ook: Foto koning Filip met halfzus Delphine gaat viral

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES
DATUM 28-12-2023

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl