Christmas camilla

Kennismaken met: Camilla’s kinderen

Je kent haar al jarenlang als de vrouw van Charles. Maar weet vast ook dat Camilla eerder getrouwd is geweest, net als Charles natuurlijk. We hebben wat leuke weetjes én een paar foto’s voor je opgedoken van Camilla’s kinderen: Laura en Tom.

Camilla was van 1973 tot 1995 getrouwd met Andrew Parker Bowles. We schreven al eens een uitgebreid artikel over haar en haar eerste huwelijk, dat lees je hier. Uit dat huwelijk werden ook een dochter en een zoon geboren. Met Charles heeft zij geen kinderen, al is er in Australië iemand die beweert van wel. Vandaag zoomen we in op Laura en Tom, kinderen van Camilla.

Laura Lopes werkt als kunstconservator. En is zelf moeder van een dochter (Eliza) en twee zoons (Louis en Gus). Ze werd geboren als Laura Rose Parker Bowles. Lopes is de achternaam van haar man, Harry.

Lees ook: ken jij deze prinses?

Laura op haar trouwdag, in 2006.

Laura Lopes Foto 1

Met moeder Camilla, je kunt wel zien dat de twee familie van elkaar zijn.

Laura Lopes Foto 2

En dan is er broer Tom, in Engeland een redelijk bekende food-recensent. Hij schreef zelf(s) al 7 kookboeken. En heeft zo’n droomjob waarbij hij weleens naar een restaurant mag om te oordelen over het menu. Tom was getrouwd met Sara. Samen hebben zij een dochter (Lola Rosalind) en een zoon (Freddy).

Tom is dus een ‘foodie’ te noemen. Recensent, schrijver en criticus.

2014 Web Summit Day 2 Food Stage

En ook een foto van Tom met Camilla. Zowel Laura als Tom heeft een goede band met haar.

Tom Parker Bowles Foto 2

LEES OOK:

Zien: zo vieren Charles en Camilla de eerste dag van de lente

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Pinterest, Wikipedia