Harry Meghan Kus Polo Wedstrijd Royatly Online

Harry en Meghan op dubbeldate voor zesde trouwdag

Love is in the air, want afgelopen zondag vierden prins Harry (39) en zijn vrouw Meghan Markle (42) hun zesde jubileum. Volgens Amerikaanse media deden ze dat met een double date in een restaurant.

Harry en Meghan werden gespot tijdens een diner in Montecito, Californië, samen met Brian Robbins, CEO van Paramount Pictures, en zijn vrouw, Tracey, die modeontwerpster is.

De hertog en hertogin van Sussex dineerden met hun vrienden bij Lucky’s steakhouse. De modeontwerpster was een van de vrouwen die vorige maand een pakketje met Meghans American Riviera Orchard-jam ontving. Dit was niet hun eerste bezoek aan het restaurant. In oktober 2020 werden ze daar ook gespot tijdens een double date met Katharine McPhee en David Foster.

Lees ook: Het is nu officieel: Meghan Markle meest populaire royal

Reis naar Nigeria

Meghan en Harry zijn net terug van hun reis naar Nigeria. Ze zijn van plan om nog meer te reizen, onthulde Harry aan People tijdens hun tour. “Het is enorm belangrijk voor ons om mensen rechtstreeks te ontmoeten, onze doelen te steunen en te luisteren, om oplossingen, steun en positieve verandering tot stand te brengen.”

Lees ook: Beeld: Dít zijn de leukste foto’s van bezoek Nigeria Meghan en Harry

Voor Meghan was het bezoek aan Nigeria ‘ongelooflijk gedenkwaardig en bijzonder’. Dat liet ze aan People weten. “Dat alleen al is het beste souvenir om mee te nemen: alle herinneringen die we hebben gemaakt.”

Tip van de redactie

Ontdek de onbekende Charles: zijn liefdes, passies en geheimen. Sally Bedell Smith biedt in Prins Charles een diepgaande blik op zijn complexe leven, van kindertijd tot voorbereiding op de troon. Een biografie die verrast en verrijkt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: GETTY IMAGES