The Duke And Duchess Of Sussex Visit Nigeria Day 1

Beeld: Dít zijn de leukste foto’s van bezoek Nigeria Meghan en Harry

Meghan Markle (42) en prins Harry (39) werden afgelopen vrijdag hartelijk ontvangen tijdens hun driedaagse bezoek aan Nigeria. Ze waren druk bezig met poseren, handtekeningen uitdelen en deelnemen aan evenementen zoals het ‘Women in Leadership’-evenement, waar Meghan haar persoonlijke inzichten deelde. Wij hebben de mooiste foto’s bij elkaar gezocht.

Dit bezoek van Meghan en Harry aan Nigeria is hun eerste internationale tour sinds ze in 2020 stopten als senior werkende leden van het koninklijk huis. “Maar dit bezoek is niet in naam van de koning of de Britse regering”, wilde een Britse ambassadeur in Nigeria nog benadrukken.

Op vrijdag 10 mei begonnen ze hun reis met een bezoek aan de Lightway Academy in Abuja. Daar hadden ze ontmoetingen met studenten van alle leeftijden en kondigden ze een nieuwe samenwerking aan tussen hun Archewell Foundation en de GEANCO Foundation. Samen zullen Archewell en GEANCO mentale gezondheidsbronnen en training bieden aan jonge vrouwen en mannen. Daarnaast zal hun stichting menstruatieproducten en educatieve diensten verstrekken aan Nigeriaanse meisjes en jonge vrouwen.

Lees ook: Harry en Meghan zijn op driedaags bezoek in Nigeria

In de afgelopen dagen bezocht het prinsenpaar een school voor meisjes die getroffen zijn door conflicten in het land. Daarnaast woonden ze verschillende basketbal- en volleybalwedstrijden bij, gespeeld door gewonde veteranen van het leger. Ook stond er een glamoureuze receptie met Generaal Musa op het programma. Zie de beelden hieronder:

Prins Harry en Meghan bezoeken de Lightway Academy op 10 mei 2024 in Abuja, Nigeria.

The Duke And Duchess Of Sussex Visit Nigeria Day 1
©  Andrew Esiebo/Getty Images 

Het prinsenpaar bezoekt Giants of Africa op 12 mei 2024 op de Ilupeju Senior Grammar School in Lagos, Nigeria.

The Duke And Duchess Of Sussex Visit Nigeria Day 3
© Andrew Esiebo/Getty Images 

Lees ook: Déze pijnlijke herinnering zorgde voor definitieve breuk tussen Harry en zijn familie

De hertog en hertogin van Sussex bezoeken Nigeria Unconquered, een liefdadigheidsorganisatie die samenwerkt met de Invictus Games Foundation, tijdens een receptie in de Officers’ Mess op 11 mei 2024 in Abuja, Nigeria.

The Duke And Duchess Of Sussex Visit Nigeria Day 2

Prins Harry en Meghan ontmoeten de Chief of Defence Staff van Nigeria op het Ministerie van Defensie in Abuja op 10 mei 2024 in Abuja, Nigeria.

The Duke And Duchess Of Sussex Visit Nigeria Day 1
© Andrew Esiebo/Getty Images

Lees ook: Direct: Dít is de echte reden achter de ruzie tussen William en Harry 

Meghan en Harry bij een liefdadigheidsorganisatie die samenwerkt met de Invictus Games Foundation, tijdens een receptie in de Officiersmess op 11 mei 2024 in Abuja, Nigeria.

The Duke And Duchess Of Sussex Visit Nigeria Day 2

Tip van de redactie

Ontdek de onbekende Charles: zijn liefdes, passies en geheimen. Sally Bedell Smith biedt in Prins Charles een diepgaande blik op zijn complexe leven, van kindertijd tot voorbereiding op de troon. Een biografie die verrast en verrijkt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: GETTY IMAGES