Ruzie Prins Harry

Direct: Dít is de echte reden achter de ruzie tussen William en Harry 

Prins William en prins Harry waren tot een paar jaar geleden erg hecht. Eerder kreeg Meghan hiervan de schuld, maar het blijkt toch anders in elkaar te zitten. 

Prins William en prins Harry zijn de enige twee zonen van koning Charles en zijn ex, de in 1997 overleden prinses Diana. Zeker na de dood van hun moeder waren William en Harry altijd erg close met elkaar. Waar William was, was Harry en andersom. Helaas is daar de afgelopen jaren verandering in gekomen

Meghan Markle is niet de schuldige

Sinds het begin van de ruzie tussen prins William en prins Harry, nu al jaren geleden, kreeg Meghan Markle hiervan de schuld. Nu beweert The Times dat niet de vrouw van prins Harry de schuldige is, maar een verschillende visie op een voor hun belangrijk onderwerp, namelijk: natuurbehoudprojecten

Lees ook: Meghan Markle maakt zich zorgen

Onenigheid over aanpak 

De ruzie zou zelfs als zijn gestart voordat prins Harry zijn echtgenote Meghan Markle leerde kennen. De prinsen hebben allebei initiatieven rond het behoud van diersoorten en natuur in Afrik  en daarbij hadden ze onenigheid over de aanpak voor de lokale bevolking. Deze discussie bleef maar voortduren en zou het begin zijn geweest van hun steeds slechter wordende relatie. 

Lees ook: kan deze man de ruzie tussen harry en william oplossen?

The Prince And Princess Of Wales Accompanied By The Duke And Duchess Of Sussex Greet Wellwishers Outside Windsor Castle
The Prince And Princess Of Wales Accompanied By The Duke And Duchess Of Sussex Greet Wellwishers Outside Windsor Castle

Meghan zorgde voor definitieve breuk 

Ondanks dat de relatie tussen de twee prinsen al was bekoeld, zorgde Meghan ervoor dat de breuk tussen de twee definitief werd. Prins William kreeg te horen dat Meghan Markle in één jaar twee assistenten had weggepest, en die twee assistenten kende de prins persoonlijk. Hij heeft daarop prins Harry direct opgebeld.  “Toen Harry uitbarstte in een woedende verdediging van zijn vrouw, bleef de oudere broer volhouden. Harry gooide daarop kwaad de hoorn op de haak, waarna William persoonlijk naar hem toe ging. De prins was verbijsterd door wat hij net te horen had gekregen over Meghans vermoedelijke gedrag, en hij wilde horen wat Harry daarover te zeggen had. De confrontatie tussen de broers was hevig en bitter”, aldus The Times. 

Lees ook: Nu krijgen zelfs Kate en Wills ruzie met de rest

Tip van de redactie

In Beatrix – Dwars door alle weerstand heen ontrafelt Jutta Chorus het turbulente tijdperk van Beatrix na 2000. Tussen koninklijke rust en ongekende uitdagingen, toont deze vorstin veerkracht en vastberadenheid. Wat waren haar offers? Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl

Jutta Chorus