Harry (2)

Meghan Markle maakt zich zorgen

Het zijn moeilijke tijden voor Meghan Markle. Haar carriere loopt niet helemaal als gepland, daarbij heeft ze grote zorgen in de privésfeer.

Een bron vertelde aan het gezaghebbende Franse blad L’Express, dat Meghan zich grote zorgen maakt over het welbevinden van  hubby prins Charles. De Sussexen zijn enorm druk met het opvoeden van hun 2 kinderen, Archie en Lilibet. Ze gaan een dure film maken en overwegen een verhuizing naar ergens in de buurt van Hollywood. Ze zijn bezig met het uitbreiden van hun netwerk onder de rich and famous. Daarbij heeft Meghan een gerenommeerde agent ingeschakeld, die haar loopbaan als actrice weer op de rails moet krijgen.

Ruzie

Op de achtergrond speelt altijd nog de ruzie met The Firm, met vooral koning Charles en prins William. Die zit prins Harry naar het schijnt zo dwars, dat het zijn levensgeluk in de weg staat, en daar maak Meghan zich dan weer zorgen over.

Nostalgisch

Volgens een bron dicht bij het stel zou prins Harry nostalgisch zijn en hopen op nieuw contact met zijn familie: ‘Maar op dit moment vindt ze dat hij zijn zaken op orde moet krijgen en vooruit moet kijken, in plaats van achteruit. Het is nu hun leven en ze vindt het geweldig. Hij kan niets doen om het verleden te veranderen.’

Tip van de redactie: kleed je als een royal

Scherm­afbeelding 2023 02 01 Om 21.21.42
BESTEL HIER

L’Express/Getty Images

#Royaltynl