Harry

Nieuwe tik voor prins Harry

Tussen koning Charles en prins Harry lijkt het echt niet meer goed te komen, nadat het hof een nieuwe tik uitdeelde.

Het was natuurlijk al duidelijk dat koning Charles en prins William echt nul zin hebben in een ontmoeting met prins Harry, laat staan met Meghan Markle. Harry was in Engeland, en dat was voor zijn broer en zijn vader het teken om op de vlucht te slaan, of in ieder geval de agenda zo vol te zetten, dat er absoluut never nooit geen afspraak te plannen viel.

Beleefd

Helder. Maar het gaat nog verder, want prins Harry heeft te verstaan gekregen dat als hij in een pand van de koninklijke familie wil komen logeren, hij daar eerst beleefd om moet vragen. Dat komt weer nadat Harry en Meghan formeel uit Frogmore Cottage werden gezet.

Graf

Naar nu blijkt wilde Harry bij zijn meest recente bezoek logeren in Windsor Castle. Handig ook, want hij wilde het graf van zijn oma queen Elizabeth bezoeken. Maar nee, dat wilden Charles en Williams niet hebben. Zogenaamd omdat er geen plek beschikbaar was. Het hof stuurde een brief van die strekking naar prins Harry, met het verzoek om de volgende keer een schriftelijke aanvraag in te dienen. De uitslag zouden ze dan wel laten weten.  

Hij kon eventueel wel terecht in Balmoral, in Schotland, maar dat lukte weer niet vanwege Harry’s agenda: een liefdadigheidsdingetje in Engeland en door naar de Invictus Games in Duitsland. Jammer dus. Intussen is Harry officieel dakloos in het VK.

eloise
KLIK HIER

Mail Online/Getty Images

#Royaltynl