ontbijt Meghan markle

Dít is het favoriete ontbijt van Meghan Markle

Meghan Markle is een liefhebber van lekker en gezond eten. Vooral het ontbijt is erg belangrijk voor haar. Dít is haar favoriete ontbijt en lekker dat het is! 

Waar Queen Elizabeth van citroencake hield, prinses Catherine van Wales van kip en we koningin Camilla wakker kunnen maken voor een lekkere taart, weten we nu ook wat het favoriete ontbijt van Meghan Markle is. 

Altijd in huis 

Meghan Markle is dol op gezond eten en heeft dit dan ook altijd in huis. Ze heeft vijf voedingsmiddelen altijd in haar koelkast staan, zodat ze altijd iets te maken heeft. Deze vijf producten zijn: hummus, wortels, green juice, amandelmelk en chiazaadpudding. Deze chiazaadpudding eet ze iedere dag weer als ontbijt. 

Lees ook: Dit is de favoriete én betaalbare gezichtscrème van Meghan Markle 

Ook favoriet bij de kinderen

Niet alleen is Meghan Markle dol op deze chiazaadpudding, ook haar kinderen Archie en Lillibet zijn hier helemaal fan van. Ze staat dan ook iedere avond weer haar best te doen om dit lekkere ontbijtje voor haar en haar gezin in elkaar te zetten. 

koninklijke regel
Meghan Markle

Zo maak je het zelf 

Wil je deze chiazaadpudding eens zelf maken? Het enige wat je hiervoor nodig hebt is chiazaad, (amandel)melk, honing en wat fruit. Voor de pudding combineer je 150 ml melk met twee eetlepels chiazaad. Stop hierbij ook nog een theelepel honing bij en roer het even door. Zet het daarna een nachtje in de koelkast. Je zal zien dat de chiazaden de volgende ochtend de vloeistof helemaal heeft opgenomen Doe er daarna nog wat extra honing en fruit bij en genieten maar!  

Lees ook: Kinderen ontbijt met Máxima

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl