×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kinderen ontbijten met Máxima

  Nationaal Schoolontbijt in Leidschendam

  Prinses Máxima bracht donderdag een verrassingsbezoek aan de kinderen van basisschool De Zonnewijzer in Leidschendam. Die ontbeten daar samen in het kader van Het Nationaal Schoolontbijt, dat deze week op 2.500 basisscholen plaatsvindt. De 190 kinderen, die aan lange tafels genoten van hun ontbijt, waren blij verrast met het koninklijk bezoek. Aan de tafels maakte de prinses een praatje met de scholieren over het belang van een goed ontbijt. Bij de 10e editie van dit landelijke ontbijtevenement is Het Oranje Fonds het goede doel, waarvan prinses Máxima de beschermvrouwe is. In haar bijzijn overhandigden kinderen de donatie van € 50.000 aan de directeur van Het Oranje Fonds.

  1 november 2012 - 15:10