favoriete laarzen Kate

Dít zijn al 20 jaar de favoriete laarzen van Kate 

Als royal heeft Kate altijd de mooiste schoenen aan. Toch gaat ze keer op keer weer terug naar haar favoriete laarzen. Dit zijn ze.

Kate ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Als royal kan dat ook bijna niet anders. Een officieel bezoek hier en een feest daar. Kate heeft het er maar druk mee. Iedere dag weer draagt ze de mooiste dingen. In haar vrije tijd loopt ze er minder chique bij, dan heeft ze het liefst haar favoriete laarzen aan. 

Al 20 jaar favoriete laarzen 

Wanneer we haar outfits van afgelopen jaren onder de loep nemen, valt ons vooral één ding op. In haar vrije tijd heeft ze graag een paar stoere, tijdloze laarzen van het merk Penelope Chilvers aan. Haar eerste laarzen van dit merk kocht ze in 2004, wat maar liefst 20 jaar geleden is. Vanaf dat moment heeft ze ze veel gedragen. 

Lees ook: 5x goed-gelaarsde royal vrouwen

Vaak uitverkocht

Deze laarzen, die gemaakt zijn van Spaans leer, bleven ook niet onopgemerkt bij haar fans. De laarzen waren voor een lange tijd uitverkocht, maar zijn nu gelukkig weer op voorraad. De laarzen zijn verkrijgbaar in het donkerbruin en zwart en zijn voor 475 pond online te koop. 

The Duchess Of Cambridge Visits Sayers Croft Forest School
Kate met haar favoriete laarzen bij de Sayers Croft Forest School

Lees ook: Goed zo: Victoria ‘recyclet’ haar blauwe laarsjes

Ook in The Crown te zien

Doordat deze laarzen aan Kate werden gelinkt, kon The Crown niet anders dan deze populaire laarzen ook een rol te geven in The Crown. Niet opgevallen? Kijk dan snel naar de laatste aflevering van de Netflix-serie, daar zijn de laarzen in te zien. 

Lees ook: Hoe gaaf zijn deze dieprode laarzen van Máxima

Tip van de redactie

In Beatrix – Dwars door alle weerstand heen ontrafelt Jutta Chorus het turbulente tijdperk van Beatrix na 2000. Tussen koninklijke rust en ongekende uitdagingen, toont deze vorstin veerkracht en vastberadenheid. Wat waren haar offers? Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES
DATUM 20-01-2024

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl

Jutta Chorus