Elisabeth Met Laarzen Aan Screenshot Instagram

5x goed-gelaarsde royal vrouwen

Sandaaltjes, stiletto’s, sneakers, booties en hoge laarzen… de royals weten ons vaak aangenaam te verrassen met hun keuze voor schoenen. Het is natuurlijk hét seizoen voor de (hogere) laars, dus wij verzamelden 5 mooie paren voor je.

De laars is er zo veel kleuren, materialen en hakhoogtes. We lieten je gisteren nog zien hoe Máxima haar dieprode najaars-exemplaren mooi draagt met een lange jurk. Dat deed ze voor een werkbezoek aan de Landelijke Huisartsen Vereniging. Maar er zijn natuurlijk veel meer royal ladies die een laars perféct rocken. We brengen er een paar voor je in beeld.

Prinses Benedikte van Denemarken (de jongere zus van koningin Margrethe) straalt power uit in deze glanzende, hoge zwarte laarzen. Plaatje!

Benedikte Laarzen

Vooruit, hoge exemplaren zijn dit niet, maar té leuk om uit de lijst te laten. Rania van Jordanië is naast de gekroonde officiële koningin, ook de ongekroonde fashion-koningin van het Midden-Oosten. Prachtig, deze witte enkellaarsjes.

Rania Laarzen

Elisabeth, oudste dochter van Filip en Mathilde studeert aan de Militaire Academie, maar in een meer huiselijke setting kiest ze voor deze comfortabele, zwartsuède laarzen. Leuk met de skinny jeans erboven.

Elisabeth Laarzen

Dat is nog eens stoer! Victoria bezocht een noodhospitaal en koos voor hele degelijke, onverwoestbare kistjes. En het staat haar nog goed ook.

Victoria Laarzen

Aimée gaat voor goed gevoerd! Lekkere outdoor boots, mét een warm randje. Groot gelijk. Deze foto werd onlangs door haar echtgenoot Floris gedeeld, als eerbetoon aan hun 15-jarig huwelijk.

Aimée Laarzen

LEES OOK:

De zoon van Pieter-Christiaan is al een echte puber

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @koninklijkhuis, @detdanskekongehus, @queenrania, @belgianroyalpalace, @kungahuset, @florisvanoranje