date letizia Felipe

Zien: koning Felipe koningin Letizia op royal date naar de bioscoop

Wie zegt dat je als koninklijk koppel niet een gewone date kunt hebben? Koning Felipe en koningin Letizia gingen naar de bioscoop in Madrid en dat zorgde voor leuke beelden.

Koning Felipe en koningin Letizia leerden elkaar in 2002 kennen en gaven elkaar op 22 mei 2004 het ja-woord in Madrid. De twee mogen nu dan wel al 22 jaar samen zijn, nog steeds brengen ze graag samen tijd door in de vorm van een date. Niet alleen gaan ze graag samen op reis, of eten in een luxe restaurant, ook gaan ze graag naar de bioscoop. 

Date in de bioscoop

Koning Felipe en koningin Letizia zijn dol op films kijken, dat bleek wel toen ze opeens in een bioscoop in Madrid werden gespot. Voor deze date trokken de twee een mooie, maar comfortabele outfit aan. Letizia had een zwarte broek en zwarte laarsjes aan. Dat combineerde ze met een hippe rode trenchcoat. De koning van Spanje had donkerblauwe jas aan, een blauw jeans en donkerbruine lederen schoenen. 

Lees ook: Zo zag de date night van William en Kate eruit

Lekkere snacks

Op de video, die is gemaakt door een omstander, is te zien dat de twee tickets bij de balie kochten. Bij een bezoekje aan de bioscoop hoort natuurlijk ook popcorn, dus de twee bestelden twee bakken met popcorn en daarna vertrokken ze de trap af op weg naar de filmzaal. Voor welke film de koning en koningin van Spanje kozen, dat is niet bekendgemaakt. 

Niet alleen quality time tijdens Valentijsdag

Als koning en koningin van Spanje weten Felipe en Letizia als geen ander hoe druk het leven kan zijn. Na 22 jaar samen zijn is het daarom belangrijk om zo nu en dan tijd voor elkaar te maken en een date te organiseren. Niet alleen op Valentijnsdag, maar ook op andere dagen. Het is daarom extra leuk om te zien dat koning Felipe en koningin Letizia dit zo serieus nemen en gewoon lekker een avond samen in de bioscoop doorbrengen. 

Lees ook: Fun fact: Willem-Alexander gaat graag met gezin naar de bioscoop

Tip van de redactie

Droom je ervan om net zo fit en energiek te zijn als koningin Letizia? Begin vandaag nog met een Fitbit Charge 6. Met geavanceerde tracking voor elke activiteit, helpt het je koninklijke fitnessdoelen te bereiken. Voor meer info klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl