Zo zag de date night van William en Kate eruit

Prins William en zijn echtgenote Catherine genoten gisteravond van een avondje uit. De hertog en hertogin van Cambridge woonden een voorstelling bij van de musical Dear Evan Hansen in het Noël Coward Theatre in Londen.

De opbrengst van de voorstelling gaat naar The Royal Foundation, de liefdadigheidsorganisatie van het echtpaar. William en Catherine ontmoetten na afloop de cast en crew van de musical.

LEES OOK

Sociale angsten

Dat de hertog en hertogin naar deze voorstelling gaan is niet opmerkelijk. De musical, die in november in première ging, gaat over een jongen met sociale angsten. William en Catherine zetten zich op verschillende manieren in voor mentale gezondheid.

Speciaal voorwoord

William schreef in het programma van de avond: “Catherine en ik zijn verheugd je vanavond te vergezellen voor een speciale liefdadigheidsvoorstelling van Dear Evan Hansen. Een van de kwesties waar we passie voor hebben is geestelijke gezondheid en we zijn blij dat Dear Evan Hansen helpt om belangrijke gesprekken tussen ouders en tieners over dit belangrijke onderwerp te starten.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

Bron: ANP. Beeld: ANP

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen