×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William laat kinderen lammetjes voeren

  Familie bracht week door in hun landhuis Anmer Hall

  William laat kinderen lammetjes voeren

  Prins William en zijn gezin hebben afgelopen week de buitenlucht opgezocht in Norfolk.


  Ze maakten van de gelegenheid gebruik om pasgeboren lammetjes te spotten.

  “We zijn deze week met de kinderen naar de lammetjes gegaan. Charlotte was in het begin nog wat terughoudend maar George vond het direct leuk”, aldus William zaterdag in Wales. “Louis vindt tractors geweldig. Ze vonden het mooi om de lammetjes te zien en ze eten te geven.”

  William deed zijn uitspraken tijdens een bijeenkomst van de Welsh Rugby Charitable Trust. In gesprek met een vrouw die wordt ondersteund door de stichting zei de prins dat hij het belangrijk vindt dat de kinderen ook kennismaken met het platteland. Volgens de vrouw was de hertog van Cambridge heel ‘down to earth’.

  Aansluitend bezocht William in Cardiff een rugbywedstrijd in de Six Nations Cup. In het Principality Stadium zag hij hoe Frankrijk met 27-23 won van Wales.

  23 februari 2020 - 16:54