Favoriete Parfum William

Prins William weer aan het werk na diagnose Kate

Deze week hervat Prins William (41) geleidelijk zijn werkzaamheden na een periode van drie weken. Kensington Palace heeft dit bekendgemaakt in een verklaring die dinsdag is vrijgegeven.

Drie weken lang was William met zijn familie teruggetrokken. Dit zal de eerste keer zijn dat prins William weer aan het werk gaat sinds prinses Kate (42) haar kankerdiagnose bekendmaakte.

Dit is het eerste wat prins William gaat doen:
Morgen begint hij met een bezoek aan Surrey en West-Londen, waarbij hij de impact van lokale organisaties op de gemeenschap en het milieu benadrukt. Hij bezoekt een liefdadigheidsinstelling voor voedselherverdeling en een jongerencentrum. William zal ook actief deelnemen door vrijwilligers te helpen met het inladen van voedsel in hun busjes.

Lees ook: Dít woord is verboden om bij William en Kate thuis te gebruiken

Videoboodschap

Eind maart maakte prinses Kate bekend dat ze kanker heeft in een videoboodschap. Ze sprak over het ondergaan van preventieve behandelingen en de behoefte aan ’tijd, ruimte en privacy’ voor haar gezin. Dit leidde tot de beslissing van haar en prins William om zich met hun kinderen terug te trekken.

Lees ook: Butler vertelt: zó was Kate vroeger als vriendinnetje van William

Tip van de redactie

Ontdek de onbekende Charles: zijn liefdes, passies en geheimen. Sally Bedell Smith biedt in Prins Charles een diepgaande blik op zijn complexe leven, van kindertijd tot voorbereiding op de troon. Een biografie die verrast en verrijkt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: GETTY IMAGES