woord

Dít woord is verboden om bij William en Kate thuis te gebruiken

Er zijn bepaalde woorden die families binnen hun gezin niet gebruiken. Ook William en Kate hebben zo’n woord. Wij hadden alleen nooit verwacht dat het dít woord zou zijn. 

Kate was voordat ze moeder werd van mening dat ze de opvoeding zonder nanny’s wilde gaan doen. Toch werd ze, nadat ze moeder van George werd, al snel overgehaald door Queen Elizabeth. Inmiddels worden ze alweer tien jaar geholpen door de Spaanse Maria Teresa Turrion Borrallo. 

Nanny’s met belangrijke training 

Iedere nanny die bij de Britse koninklijke familie werkt, krijgen een belangrijke training. Zo worden ze getraind in zelfverdediging, het ontwijken van kidnappers en krijgen ze de beste rijcursussen. Je wordt dus niet zomaar een nanny bij de Britse royals. 

Lees ook: Kate vaardigt bizar verbod uit

Verboden woord

Naast alle trainingen krijgen de nanny’s ook te horen welke taal en welke woorden ze wel en niet moeten gebruiken bij de kinderen. Er wordt de nanny’s namelijk één woord geleerd om nooit te gebruiken wanneer ze met de Britse koninklijke kinderen werken. Dit woord is: kinderen. Je zou misschien denken dat dit woord helemaal niet erg is om te zeggen, maar William en Kate vinden dus wél erg. 

Favoriete Parfum prins William
Prins William

Teken van respect 

Louise Heren, van het boek Nanny in a Book, legt het uit. “Het woord kind is verboden. Het is een teken van respect voor de kinderen als individuen.” Prins William en prinses Kate zullen dus nooit ‘Kinderen, we gaan’, roepen, maar ze zullen hun eerder stuk voor stuk bij naam noemen. Nu weten we dat ook weer. 

Prinses Kate Bij Eerste Staatsbanket Charles Met Tiara Royalty Online
Prinses Kate Bij Eerste Staatsbanket Charles

Lees ook: Deze nanny’s zorg(d)en voor de Britse royal kids

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl