2023 Variety Power Of Women Arrivals meghan markle

Meghan sleept nieuw contract voor podcast binnen

Binnenkort gaan we meer horen van Meghan (42). De hertogin van Sussex heeft een podcast-deal gesloten met productiehuis Lemonada Media.

Hoge verwachtingen

Meghan zal met Lemonada een nieuwe podcastserie lanceren, en het bedrijf zal ook haar vorige serie, Archetypes, opnieuw uitbrengen, zo meldt Deadline. Deze serie was oorspronkelijk alleen beschikbaar op Spotify. Dat betekent dat de verwachtingen hoog liggen. Meghan ontvangt namelijk in Archetypes al gasten als Mariah Carey, Mindy Kaling, Issa Rae, Jameela Jamil, Serena Williams, Paris Hilton en vele andere grote namen. In deze podcast bespreekt Meghan met haar beroemde gasten de labels die vrouwen belemmeren.

Lees ook: Meghan en Harry bezorgd om digitale veiligheid van kinderen: ‘Stop alsjeblieft’

Meghan staat te popelen

‘Ik ben er trots op dat ik nu kan delen dat ik me aansluit bij het briljante team van Lemonada om mijn liefde voor podcasting voort te zetten’, schrijft de hertogin in een verklaring. Ze noemt het ‘kunnen steunen van een door vrouwen opgericht bedrijf met een reeks tot nadenken stemmende en zeer vermakelijke podcasts een fantastische manier om 2024 te starten’. 

Meghan gaat verder: ‘Ons plan om Archetypes opnieuw uit te brengen, zodat meer mensen er nu toegang toe hebben, en om een dynamische nieuwe podcast te lanceren zijn in volle gang. Ik sta te popelen om dit binnenkort te kunnen delen en ben dolblij dat ik deel mag uitmaken van de Lemonada-familie.’

Nieuw portret

Tegelijkertijd plaatst de hertogin een nieuw portret op de recent onthulde website Sussex.com. Op de foto is te zien dat Meghan straalt terwijl ze leunt tegen een pilaar. De foto is genomen door fotograaf en vriendin Misan Harriman.

Meghan Markle Misan Harriman Podcastdeal Royalty Online
Misan Harriman

Lees ook: Dít doen Meghan en Harry op Valentijnsdag

Tip van de redactie

Ontdek de onbekende Charles: zijn liefdes, passies en geheimen. Sally Bedell Smith biedt in Prins Charles een diepgaande blik op zijn complexe leven, van kindertijd tot voorbereiding op de troon. Een biografie die verrast en verrijkt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: GETTY IMAGES