Meghan Markle Straalt Weer Op De Rode Loper Royaltynl

Meghan Markle maakt debuut als regisseur na aanbod droomrol in spin-off Suits

Meghan Markle (42) heeft naar verluidt de ‘droomrol’ te pakken gekregen in een spin-off van de serie ‘Suits’. Nu zijn er nieuwe details naar buiten gekomen over de gloednieuwe spin-off.

Volgens recente berichten heeft NBCUniversal groen licht gekregen voor Suits: Los Angeles, zoals de serie gaat heten, waarvan verschillende afleveringen ‘al geschreven zijn’. Aaron Korsh, een vriend van Meghan en de maker van de show, zou de nieuwe afleveringen inmiddels hebben geschreven.

Debuut als Hollywood-regisseur

Meghan heeft naar verluidt ‘een van de grootste tv-deals’ van 2024 aangeboden gekregen, waarbij ze ook de kans krijgt om een aflevering van de spin-off serie te regisseren. Dat betekent haar debuut als Hollywood-regisseur.

Meghan Suits Royalty Online
© USA Network Media
Meghan Suits 3 Royalty Online
© USA Network Media
Meghan Suits 2 Royalty Online
© USA Network Media

Lees ook: Meghan en Harry schitteren bij filmpremière op Jamaica

De langverwachte spin-off van de juridische dramaserie volgt het verhaal van voormalig federale aanklager Ted Black, die zichzelf heeft heruitgevonden als een van de topadvocaten in Los Angeles. Volgens E! News zal de pilotaflevering de kijkers laten zien hoe het bedrijf van Ted een ‘crisispunt’ bereikt, waardoor hij een rol moet aannemen die hij altijd heeft veracht.

In een verklaring waarin nieuwe details worden onthuld, zegt NBC: “Ted wordt omringd door een uitstekende groep personages die hun loyaliteit aan zowel Ted als aan elkaar testen, terwijl ze niet kunnen voorkomen dat ze hun persoonlijke en professionele levens vermengen.”

De verklaring gaat verder: “Dit alles gebeurt terwijl gebeurtenissen van jaren geleden langzaam ontvouwen die Ted ertoe hebben gebracht alles en iedereen achter te laten waar hij van hield.”

Lees ook: Meghan en Harry bezorgd om digitale veiligheid van kinderen: ‘Stop alsjeblieft’

Tip van de redactie

In Beatrix – Dwars door alle weerstand heen ontrafelt Jutta Chorus het turbulente tijdperk van Beatrix na 2000. Tussen koninklijke rust en ongekende uitdagingen, toont deze vorstin veerkracht en vastberadenheid. Wat waren haar offers? Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: GETTY IMAGES/USA NETWORK

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl