2023 Variety Power Of Women Arrivals meghan markle

Meghan schittert als stagiaire in reclame voor koffiebedrijf

Meghan Markle verschijnt als een edelfigurant in een Instagramadvertentie voor een koffiebedrijf waarin ze aandelen heeft.

Meghan is te zien in de nieuwste commercial van Clevr Blends als een stagiaire die dozen stapelt. Ook maakt de hertogin van Sussex warme dranken en zit ze achter een computer op de digitale afdeling.

Zo dankbaar voor de immense liefde en steun dit jaar

In de laatste scène slaagt ze er komisch niet in om een ander teamlid een boks te geven terwijl ze uit beeld loopt, waarna iedereen in lachen uitbarst voordat de video eindigt. ‘Verdorie, jullie houden ons nu bezig! Moesten wat versterking inschakelen’, schrijft het bedrijf onder de video.

‘Zo dankbaar voor de immense liefde en steun dit jaar’, gaat het bericht verder. ‘Bedankt dat jullie ons helpen de latte-liefhebbende droom levend en bloeiend te houden! xo’.

Lees ook: Meghan Markle straalt weer op de rode loper

De vrouw van prins Harry, die sinds 2020 investeerder is in het trendy haver-latte merk, fungeert als figurant in de hele advertentie. Terwijl ze als stagiaire rond flaneert, loopt CEO en medeoprichter Hannah Mendoza door het hoofdkantoor van het bedrijf en bedankt ze het team voor al hun harde werk in 2023.

Lees ook: Gaat Meghan Markle óók een boek schrijven?

TEKST DENISE DELGADO
BEELD GETTY IMAGES
20 DECEMBER 2023

Tip van de redactie

Met zijn rauwe, nietsontziende eerlijkheid is Reserve een grensverleggend boek vol inzichten, onthullingen, zelfonderzoek en zwaarbevochten wijsheid over hoe liefde het uiteindelijk wint van verdriet. Voor meer informatie klik op onderstaande button.