Meghan Markle Straalt Weer Op De Rode Loper Royaltynl

Meghan Markle straalt weer op de rode loper

Afgelopen vrijdag slaagde Meghan Markle (42) er weer in om indruk te maken op iedereen. Voor het eerst in lange tijd verscheen de hertogin van Sussex weer op de rode loper.

Gehuld in een lange, beige jurk betrad ze de rode loper van het Power of Women-evenement, georganiseerd door het tijdschrift ‘Variety’.

One-shoulder jurk

Meghan Markle schitterde in een one-shoulderjurk van het Amerikaanse merk Proenza Schouler. Deze combineerde de hertogin met een zwarte leren tas van hetzelfde merk. Ook draagt ze haar haar in een knot.

Gestopt met acteren

Sinds haar huwelijk in 2018 is Meghan gestopt met acteren en zien we haar niet zo vaak meer op de rode loper als dat we zouden willen. Toch straalt ze met en glimlach van oor tot oor en vertelt ze aan Entertainment Tonight dat ze het ‘geweldig’ vindt om het evenement bij te wonen.

Lees ook: Hierom vreest Meghan Markle om haar kinderen

De tekst gaat verder onder de foto’s.

2023 Variety Power Of Women Arrivals
Meghan Markle bij Variety Power Of Women
2023 Variety Power Of Women Arrivals
Meghan Markle Variety Power Of Women Arrivals

“Mom’s night out!”

n een video van de entertainmentsite is te horen dat verslaggever Cassie diLaura van Entertainment Tonight haar complimenteert: “Je ziet er zo goed uit!” “Dat is zo lief, dank je wel!” antwoordt Meghan. Ze wordt vergezeld door verschillende andere invloedrijke vrouwen uit Hollywood, onder wie Margot Robbie, Oprah Winfrey en Emily Blunt. “Mom’s night out!” roept Cassie nog na terwijl Meghan wegloopt. “Precies!” roept de vrouw van prins Harry terug.

Lees ook: Zien! Family Guy-parodie van Meghan en Harry

Meghan’s plannen

Tijdens het evenement was er ook gelegenheid voor het organiserende tijdschrift om een praatje te maken met Meghan. Daarbij onthulde ze haar grootse plannen. “We hebben zo veel spannende dingen op de planning staan. Ik kan niet wachten tot we ze kunnen aankondigen, ik ben echt trots op wat we aan het creëren zijn. Mijn man vindt het ook geweldig, wat echt leuk is.”  In 2022 presenteert Meghan de Spotify-podcast Archetypes, over stereotypen en misvattingen over vrouwen. Het is dan ook meer dan logisch dat de maker van deze podcast aanwezig is bij een evenement ter ere van vrouwen.

TEKST DENISE DELGADO
BEELD GETTY IMAGES
19 NOVEMBER 2023

Tip van de redactie

Met zijn rauwe, nietsontziende eerlijkheid is Reserve een grensverleggend boek vol inzichten, onthullingen, zelfonderzoek en zwaarbevochten wijsheid over hoe liefde het uiteindelijk wint van verdriet. Voor meer informatie klik op onderstaande button.