6. Invictus Games

Meghan Markle niet aanwezig bij Suits-reünie Golden Globes

Ondanks dat Meghan Markle (42) was uitgenodigd om zich te verenigen met haar Suits-familie, was ze niet aanwezig. De Amerikaanse entertainmentsite ‘Entertainment Tonight’ heeft ontdekt waarom.

Bestaande verplichting

Meghan kreeg een uitnodiging voor de Suits-reünie op de Golden Globes, maar had helaas al een bestaande verplichting. Zo meldt Entertainment Tonight.

De actrice, die in 2018 met prins Harry trouwde, speelde Rachel Zane in de populaire serie. ET sprak met haar voormalige mede-sterren voorafgaand aan de ceremonie, waarbij Sarah Rafferty, die Donna Paulsen speelde in de serie, zegt: “Het is zo fijn om oude vrienden weer te zien.”

Lees ook: Meghan Markle wil in gesprek met koning Charles over haar koninklijke titel

“Het is opwindend,” zegt Gabriel Macht, die Harvey Spector speelde, het ermee eens. “Ik zal wat van mijn castleden van de show zien. Ik zal wat vrienden zien van films die ik jaren geleden heb gemaakt. Het is fijn om bij de avond betrokken te zijn.”

“Het programma spreekt mensen aan,” gaat hij verder. “De show was een groot succes toen we het schoten, het was een hit over de hele wereld, en toen het op Netflix kwam… het is een nieuwe generatie die binnenkomt en het ziet en zegt, ‘Wow, dit is geweldig.’ Ik denk dat mensen het gewoon aan het inhalen zijn.”

Lees ook: De halfzus van Meghan Markle wil dat ze onder ede wordt ondervraagd

Groepschat

Volgens Patrick J. Adams (Mike Ross) houdt de cast contact via een groepschat. Hoewel het moeilijk is om met één onverwachte persoon bij te blijven. “Ik probeer vooral Gabriel te laten reageren,” zegt Patrick. “Eerlijk gezegd is hij traag met sms’en en hij heeft nu zes verschillende nummers omdat hij in Engeland woont. Dus we proberen erachter te komen welk nummer werkt.”

Tip van de redactie

Met zijn rauwe, nietsontziende eerlijkheid is Reserve een grensverleggend boek vol inzichten, onthullingen, zelfonderzoek en zwaarbevochten wijsheid over hoe liefde het uiteindelijk wint van verdriet. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST DENISE DELGADO
BEELD GETTY IMAGES