Prins Hoessein En Rajwa Verwachten Eerste Kindje Royalty Online

Jordaanse kroonprins Hoessein en vrouw verwachten eerste kindje

Babynieuws! Kroonprins Hoessein van Jordanië (29) wordt voor de eerste keer vader. Dat kondigt het Jordaanse hof woensdag via het sociale mediakanaal X aan.

Kroonprins Hoessein en zijn vrouw prinses Rajwa (29) verwachten deze zomer hun eerste kindje samen.

‘Het koninklijk Hof maakt met genoegen bekend dat Hunne Koninklijke Hoogheden Kroonprins Al Hussein bin Abdullah II en Prinses Rajwa Al Hussein deze zomer hun eerste kind verwachten’, pent het paleis bij een foto van het prinsenpaar dat vorig jaar in het huwelijksbootje stapte.

Lees ook: Alles over het huwelijk in Amman

Felicitaties aan Hoessein en Rajwa

Op de website van het Jordaanse koningshuis feliciteren koning Abdullah en koningin Rania hun zoon en schoondochter. Tevens wenst het hof veel gezondheid en geluk toe aan Hoessein en Rajwa.

Hoessein

Er is weinig bekend over hoe de twee elkaar hebben ontmoet. Hun verloving werd in augustus 2022 aangekondigd. De bruiloft ging gepaard met veel pracht en praal, inclusief beroemde gasten, zoals het Nederlandse koningspaar en prinses Amalia.

Lees ook: Verdrietig: de vader van prinses Rajwa van Jordanië is overleden

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST DENISE DELGADO
BEELD GETTY IMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl