Rajwa, Hoessein

Alles over het huwelijk in Amman

Het huwelijk tussen de Jordaanse kroonprins Houessein en Rajwa Al-Saif was waarschijnlijk het royalty-spektakel van het jaar.

‘Ze is het perfecte antwoord op al mijn gebeden voor hem. Mogen jullie altijd elkaars bron van geluk en steun zijn.’

De woorden van koningin Rania brachten de aanstaande bruid van haar zoon kroonprins Hoessein tot ontroering op haar hennaparty vlak voor de grote bruiloft. Een warmer welkom in een nieuwe familie is niet denkbaar.

Na vele maanden van voorbereiding was het dan zover. Kroonprins Hoessein van Jordanië is in het huwelijksbootje gestapt met Rajwa Al-Saif, een Saoedi-Arabische schoonheid met familiaire banden met koning Salman. Rajwa’s moeder is een nicht van hem.

Amerika

Rajwa heeft architectuur gestudeerd in Amerika en is aansluitend naar het Fashion Institute of Design and Merchandising in Los Angeles gegaan waar ze in 2019 in visuele communicatie is afgestudeerd.

Er is weinig bekend over hoe de twee elkaar hebben ontmoet. Hun verloving werd augustus vorig jaar aangekondigd.

‘Ik zal nooit vergeten hoe blij Zijne Majesteit en ik waren toen Hoessein ons vertelde dat hij met Rajwa wilde trouwen’, deelde koningin Rania op haar social media.

Paard

Ter ere van Rajwa’s 28ste verjaardag deelde Hoessein een foto van haar met paard en schreef hij daarbij: ‘Ik wens mijn liefste Rajwa een heel gelukkige verjaardag! Ik kijk uit naar een leven vol liefde, mededogen en toewijding met jou.’

Het is inmiddels bekend dat paardrijden een van haar hobbies is naast tekenen. De titel die zij nu na de huwelijksvoltrekking mag voeren is ‘Hare Koninklijke Hoogheid

Prinses Rajwa Al Hoessein’. En ooit wanneer Hoessein zijn vader opvolgt, zal Rajwa de nieuwe koningin zijn.

Dit verhaal komt uit het nieuwe Royalty magazine, dat nu in de winkel ligt, nog veel meer royaltynieuws. Of neem zo’n handig en voordelig abonnement!

eloise
KLIK HIER

Dit verhaal komt uit het nieuwe Royalty magazine, dat nu in de winkel ligt. Of neem zo’n handig en voordelig abonnement!

Getty Images

#Royaltynl