prinses Rajwa

Verdrietig: de vader van prinses Rajwa van Jordanië is overleden

De vader van prinses Rajwa van Jordanië is overleden. Dat heeft Royal Hashemite Court bekendgemaakt. 

Prins Hussein van Jordanië vroeg Rajwa’s vader, Khaled bin Musaed bin Saif bin Abdulaziz Al Saif, vorig jaar traditioneel om haar hand. Prins Hussein van Jordanië en prinses Rajwa trouwden in juni 2023 in het Zahran Paleis in Amman, Jordanië.

In rouw 

De vader van prinses Rajwa, Khaled bin Musaed bin Saif bin Abdulaziz Al Saif, was pas 55 jaar oud. Niet alleen zijn prins Hussein en prinses Rajwa in rouw, ook koning Abdullah en koningin Rania hebben laten weten dat ze het moeilijk hebben met het verlies. 

Lees ook: Alles over het huwelijk in Amman

Oprichter van groot aannemersbedrijf

Prinses Rajwa is het jongste kind van Khaled en zijn vrouw Azza bint Nayef Abdulaziz Ahmed al-Sudairi. Hij was de oprichter van Al Saif Engineering Contracting, een aannemersbedrijf dat onder meer de Kingdom Tower in Riyad en andere hoge gebouwen in het Midden-Oosten bouwde.

Lees ook: Jordaanse kroonprins Hussein gaat verder in het Britse leger

Topshots Jordan Royals Wedding
Prins Hussein en prinses Rajwa in vrolijkere tijden

Drie dagen rouw 

In een statement laten koning Abdullah en koningin Rania weten dat er drie dagen rouw gehouden zullen worden. Ook condoleert het tweetal de familie Al Saif en wensen ze de familie veel sterkte. 

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl