Eloise litteken

Eloise verklaart litteken op voorhoofd 

Ruzie komt voor in elke familie, zelfs als je van adel bent. Dat blijkt maar weer wanneer Eloise verklaart waaraan ze haar litteken heeft te danken.

Eloise van Oranje is de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien. De gravin mag dan wel opgroeien met koninklijke manieren, toch heeft ze ook weleens ruzie met haar broertje Claus-Casimir en zusje Leonore. Een ruzie loopt zo uit de hand, dat ze er een flink litteken aan over heeft gehouden. 

Verschillende karakters

In de nieuwste LINDA.meiden vertelt Eloise dat ze erg met haar broertje en zusje verschilt qua karakter. Niet alleen op dit moment, maar ook voeger en dat zorgde nog weleens voor vlam in de pan binnen het huishouden van prins Constantijn en prinses Laurentien. “Vroeger konden we ruziemaken alsof ons leven ervan afhing.” Zo gooide haar broertje Claus-Casimir een keer een lepel naar het hoofd van Eloise, dat vol op haar voorhoofd terechtkwam. “Ik had een witte outfit aan en het bloedde enorm, ook al was het maar een klein sneetje”. Nu weten we direct waar haar litteken op haar voorhoofd vandaan komt! 

Lees ook: Zien! Is dit de vriend van Eloise?

Goede band met broertje en zusje

Vroeger kon Eloise dan veel ruziemaken met haar broertje en zusje, tegenwoordig is dat gelukkig niet meer het geval. “Nu is onze band ontzettend goed en zien en spreken we elkaar vaak”, laat Eloise hierover weten. Dat is maar goed ook, want Eloise vertrekt binnenkort naar New York om daar stage te gaan lopen. Het zou toch wel erg leuk zijn als haar broertje en zusje haar in deze spannende periode daar op komen zoeken.

Lees ook: Eloise gaat stage lopen in New York: ‘Kan niet wachten’

Geen puber geweest

Ook vertelt ze in het interview dat ze erg veel op haar moeder prinses Laurentien lijkt. “Als het gaat om doorzettingsvermogen en passie hebben voor de dingen die we doen, dan lijken we op elkaar.” De band tussen de twee is altijd al goed geweest. Zelfs in de puberteit. “Ik ben voor mijn ouders nooit echt een puber geweest”, aldus de gravin. 

Lees ook: Dit zijn de 4 favoriete en betaalbare modemerken van Eloise

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES
DATUM 12-01-2024

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl