playboy Xenia

Déze opvallende royal staat op dit moment in de Playboy

Een royal naakt in de playboy? Dat verwacht natuurlijk niemand. Toch is het zo dat een royal naakt op de cover van het tijdschrift staat. Wie is het? 

Xenia Florence Gabriela Sophie Iris, ook wel Xenia van Saksen, staat op dit moment op de cover én in de Playboy. De 37-jarige Duitse prinses, én moeder van zoontje Taro, schrijft daarmee geschiedenis. 

Achterkleinkind van laatste koning

Ook al is Duitsland al jaren geen monarchie meer, toch zijn er nog veel mensen van adel, zo ook Xenia van Saksen. Xenia werd geboren in Düsseldorf als achterkleinkind van Friedrich August III, ook wel de laatste koning van Saksen, en daarom mag Xenia zich ook wel prinses noemen. 

Lees ook: Saksen blij met terugkeer Willem-Alexander

Bizar levensverhaal

Xenia van Saksen heeft een bizar levensverhaal en als je daarover leest dan valt er te snappen dat ze anders is dan andere mensen van adel. Zo vertelde ze dat ze op haar zevende is misbruikt door haar vader. Alsof dat nog niet erg genoeg was, kreeg ze drie jaar later een bottumor op haar hoofd. Deze kon pas jaren later worden verwijderd. Later verscheen ze in diverse realityshows en nu dus ook in de Playboy.

Lees ook: De meest glamoureuze trouwkoets van de 18e eeuw

playboy
Xenia van Saksen tijdens het Semper Opera Ball

Xenia van Saksen in Playboy

Het blad schrijft: “Zo heb je de achterkleindochter van de laatste koning van Saksen zeker nog nooit gezien.” En daar hebben ze natuurlijk gelijk in. Het is een bijzondere foto van de prinses. Xenis van Saksen heeft deze pikante fotoshoot niet voor niets gedaan. Ze had namelijk een groot doel. ”Ik wilde laten zien dat elke vrouw mooi is zoals ze is”, aldus Xenia van Saksen. Ze laat weten dat ze denkt dat de laatste koning van Saksen, Friedrich August III, er ook zo over denkt: “Ik voel een bijzondere band met hem”, vertelt ze aan de Playboy. 

Lees ook: Koningspaar maakt zich op voor werkbezoek Duitsland

Tip van de redactie

Wil je net zo’n mooie, jonge huid krijgen als Xenia van Saksen? Ervaar een jeugdige gloed met Advanced Night Repair. Deze revolutionaire formule, verrijkt met ChronoluxCB™ technologie, vermindert lijntjes, rimpels en poriën aanzienlijk tijdens je slaap. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES