maxima

Koninklijke schoenen: 5 mooie foto’s

Onze koningin Maxima loopt op de meest elegante hoge hakken alsof het teenslippers zijn. Niet alle royals doen haar dat na. Dit keer in beeld: royal shoes!

Wie kijkt er nu niet graag naar goedgeklede – en vaak ook goed-geschoende – royals?

Eerder lieten we je al Mary van Denemarken in de mooiste jurken zien. Máxima in stijlvol zwart. En ook allerlei royals in hun zomerkleding. Tijd om de blik eens een klein stukje naar beneden te richten: schoenen!

Fijne gympies voor Charlotte en Louis. Die van George kunnen we net zien, maar ook hij draagt vast iets soortgelijks.

Royal Shoes 1

Geweldig toch, deze ‘combat boots’ van kroonprinses Victoria? Ze bezocht hier samen met Daniel de opbouw van een noodhospitaal, eind maart.

Royal Shoes 2

Koningsdag noemden we dit jaar voor één keer Woningsdag. En onze eigen royal family poseerde dan ook voor en in hun eigen woning. Wat een fijne zomerschoenen dragen de dames. Mooie sandalen, hier en daar een hak, de espadrille is ook nog lang niet uit de mode… leuk!

Royal Shoes 3

Té leuk, deze witte Adidasjes van Kate! Ze bracht een werkbezoek aan een sportfaciliteit, dus liet ze haar hoge hakken thuis voor de gelegenheid.

Royal Shoes 4

En de altijd stijlvol voor de dag komende Mary en Frederik van Denemarken kruipen voor een avondje tv-kijken samen op de bank mét comfy shoes aan. Groot gelijk.

Royal Shoes 5

.

Tip van de redactie

Loperswol Lopen Zonder Blaren loopwol voetwol wandel wol
Bekijk bij Bol

Beeld: Instagram @kungahuset, @koninklijkhuis, @kensingtonroyal, @detdanskekongehus