Zien: koninklijke familie poseert op eigen stoep voor Huis ten Bosch

Het hele gezin ziet er vrolijk en gezond uit. En omdat de binnenstad van Maastricht dit jaar niet het decor is van royal foto's, is gekozen voor woonpaleis Huis ten Bosch voor een fotoshoot.

Het zijn gezellige beelden. De jarige Willem-Alexander in een donkerblauw pak, zonder (strop)das. Máxima draagt een jumpsuit met bloemenpatroon, een brede witte tailleriem en hele kekke rode laksandaaltjes. En Amalia, Alexia en Ariane zien er ook uit om door een ringetje te halen. Alle drie in een zomers jurkje mét toffe sandaaltjes. Alexia heeft net als haar stijlvolle moeder gekozen voor een brede tailleriem. En Amalia siert haar outfit extra op met een clutch.

View this post on Instagram

Dit jaar wordt #Koningsdag thuis gevierd. Ook door de Koning en zijn gezin. Kort na 10.00 uur spreekt de Koning een korte boodschap uit via o.a. NPO1 en daarna ook via Koningsdagthuis.nl en de socialmediakanalen van het Koninklijk Huis.⠀ ⠀ Voorafgaand wordt door heel Nederland het Wilhelmus gezongen en meegespeeld met het Koninklijk Concertgebouworkest. De Koninklijke Familie sluit gedurende de dag bij verschillende online activiteiten aan. Om 16.00 uur wordt de dag afgesloten met de Nationale Toost. #koningsdagthuis⠀ ⠀ Volg vandaag de #Koningsdagthuis van de Koninklijke Familie via de socialmediakanalen van het Koninklijk Huis en Koningsdagthuis.nl.⠀ ⠀ ⠀ #koninklijkgezin #thuis #koning #koningin #prinsessen #koningwillemalexander #koninginmáxima #prinsesamalia #prinsesalexia #prinsesariane #paleishuistenbosch #kingsday #royalfamily #oranjethuis #denhaag @koningsdagthuis 📸RVD

A post shared by Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) on

We updaten je vandaag onder meer over hoe Willem-Alexander, Máxima en Amalia, Alexia en Ariane de dag vieren.

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

 

Beeld: ANP, Instagram/RVD @koninklijkhuis

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen