3x: Mary van Denemarken in mooie jurken

Momenteel kun je gerust stellen dat het ietwat te warm is om fluwelen galajurken of zware koninklijke gewaden te dragen. Dus doken wij even de archieven in en selecteerden we Mary in de mooiste jurken. Niet nu, wel toen.

Mary heeft een feilloos gevoel voor wat haar mooi staat. En kiest naast jurken en rokken ook met regelmaat voor broeken. Natuurlijk past ze zich bij een bezoek aan een ander land moeiteloos aan, wat je goed kunt zien op de derde foto in deze serie.

Over koninklijk gesproken! Een prachtige jurk in een prachtige kleur voor deze prachtige vrouw. En ook haar ‘date’ voor de avond mag er zijn.

Mary 1

De regen houdt haar niet tegen. Deze couturejurk is vrouwelijk en toch heel bescheiden. Zoals je ziet, is Mary niet te beroerd gewoon haar eigen paraplu vast te houden. Hier bezoekt ze Parijs, dus de regen is Frans.

Mary 2 1

Op werkbezoek in Indonesië koos Mary voor deze gave – bontgekleurde – jurk met respect voor de lokale manier van kleden. Ze steekt bijzonder roze af naast de meegereisde ministers in hun nette, maar ook wel erg zwarte, pakken.

Mary 3

Lees ook:

3x de korte kapsels van Charlene

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @detdanskekongehus

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen