maxima

5x Máxima in stijlvol zwart

Onze koningin weet heel goed wat haar staat. Dat geldt ook voor kleurkeuzes. Ze kiest regelmatig voor bont en opvallend, maar natuurlijk ontbreekt ook classy zwart niet in haar kledingkast.

Máxima is een stijlicoon van internationale allure. Dat zeggen wij niet alleen, maar ook buitenlandse bladen zijn dol op onze koningin. Het lijkt soms moeiteloos, alsof ze zomaar wat aantrekt, omdat het haar toch altijd wel staat. Niets is minder waar. Alles is tot in de details doordacht, tot het resultaat helemaal klopt.

We denken bij Máxima allereerst toch aan kleur. Haar Zuid-Amerikaanse afkomst zal er debet aan zijn dat ze altijd schittert in de zonnigste outfits. Maar vergis je niet. we hebben haar ook vaak in verbazingwekkend zwart gezien. De 5 mooiste zetten we hieronder voor je op een rijrje. Wij konden niet kiezen welke de mooiste is. Jij wel?

Let ook op de kekke trompetmouwen en de prachtige borduursels in kleur.

Máxima In Zwart 1

De foto die voor haar verjaardag in mei werd gemaakt. Een prachtige jurk met gouden dessin en een opvallend kraagje.

Máxima In Zwart 2

Bij een symposium over vrouwelijk ondernemerschap droeg Máxima deze flatterende zwarte jumpsuit. Wat een vlotte look, zo met het haar alleen bovenop naar achteren gestoken.

Máxima In Zwart 3

Wij kozen deze prachtige foto zelfs als omlijsting voor onze website. Het is de kerst- en nieuwjaarsgroet voor 2019 van de koninklijke familie. Máxima draagt een off-the-shoulder jumpsuit, van ontwerper Roland Mouret.

Máxima In Zwart 4

En hier straalt ze in een kort zwart leren jurkje. Inclusief zwarte panty en zwarte killer heels. Wat een mooie koningin.

Máxima In Zwart 5

Beeld: Instagram @koninklijkhuis