Rania

5x koningin Rania in prachtige outfits

De koningin van Jordanië weet wat fashion is. Ze wordt nooit onverzorgd gespot en haar mediateam maakt de mooiste foto’s.

De vorstin is een stijlicoon en van alle ‘actieve’ royals op social media ook nog eens het populairst. Rania en Abdullah zijn naar eigen zeggen nog altijd ‘dolverliefd‘. Vandaag laten we je 5 geweldige outfits van de koningin zien.

Rania zoekt de zomer op. In een prachtige blauw-met-witte blouse en donkerbruine tailleriem oogt ze fashion forward, maar toch bescheiden. Natuurlijk mag een designer-zonnebril niet ontbreken.

Rania 1

Dit is een outfit die Máxima of Mathilde ook zó had kunnen kiezen! We zien dat Rania met een bescheiden hakje aan net iets langer dan haar man – koning Abdullah – is.

Rania 2 1

Hier lijkt ze zo uit een sprookje te zijn gestapt. De jurk oogt als 1000-en-1-nacht. Let ook op het handtasje met gouden hengsel dat ze bij de outfit koos. Een plaatje!

Rania 3

Glamoureus en toch bedekt. Het bruinige goud in combinatie met het blauw is een slimme combi. En net zoals haar galajurk hier straalt, straalt Rania ook.

Rania 4 1

Hier bezoekt ze een lerarenopleiding. De vorstin draagt een burgundy-rode blouse met mooie details, zoals het strikje in de taille. Ook haar kapsel is tot in de puntjes verzorgd.

Rania 5

Beeld: Instagram @queenrania