Máxima Mathilde Kleding 1

Royals met dezelfde kledingsmaak

Met een ruim budget om te gaan shoppen zou je denken dat de keuze zo groot is, dat dubbele aankopen meestal voorkomen worden. Maar wat blijkt, er zijn aardig wat royal dames die er eenzelfde smaak op nahouden. Exact hetzelfde soms.

Royals hebben fikse garderobes, maar eerlijk is eerlijk: er wordt ook weleens een outfit, galajurk en zeker veel schoenen ‘gerecycled’. In hun wereld komt dat neer op meer dan eens dragen, in het openbaar. We zetten hieronder de leukste tweeling-outfits op een rijtje. Allemaal nietsvermoedende royal vrouwen die dachten dat zij de enige waren in deze jurk, jas of blouse. Heerlijk!

Máxima en Mathilde zijn veelvuldig in gelijke outfits gespot. Er werd weleens gedacht dat dit zelfs gecoördineerd gebeurde, maar de dames hebben simpelweg eenzelfde smaak. En dezelfde favo designers, waaronder het Belgische modehuis Natan.

Mathilde Máxima Kleding

Kate en Madeleine van Zweden (op deze foto nog hoogzwanger) kiezen allebei voor een blauwe jurk met eenzelfde afwerking en details. En het staat ze allebei prachtig.

Kate Madeleine Kleding

Letizia van Spanje en Victoria van Zweden hebben een 100% identieke jurk gekozen! Wat een toeval, wat een toonbeeld van (dezelfde) smaak! Gelukkig maakt de keuze voor de tailleriem nét het verschil.

Letizia Victoria Kleding

Mary van Denemarken en Charlene van Monaco staan natuurlijk bekend om hun gevoel voor mode. In deze chique, form-fitting jurk met lange mouwen en stijlvolle geborduurde details, shinen de twee ieder op een hele eigen manier.

Mary Charlene Kleding

En we sluiten af met nóg een kiekje van fashion twins Máxima en Mathilde, ditmaal in pied-de-poule. De dames lijken wel zussen op deze foto!

Máxima Mathilde Kleding 1

Lees ook:

Alles over Andrea en Pierre Casiraghi, zoons van Caroline van Monaco

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty

Beeld: ANP/EPA, Instagram @kensingtonroyal, @monacoprincelyfamily, @detdanskekongehus

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen