kledingwinkel prinses Laurentien

Zo vaak zal prinses Laurentien aanwezig zijn in haar kledingwinkel

Afgelopen vrijdag hebben prinses Laurentien en Eloise de deuren geopend van hun eigen vintage kledingwinkel in Den Haag. Gelukkig zullen ze er zelf ook vaak te vinden zijn. 

Op vrijdag 2 februari opende de vintage kledingwinkel My Lima Lima in de Frederikstraat haar deuren. Dit initiatief komt van prinses Laurentien, gravin Eloise en zakenpartner Thomas Latcham. My Lima Lima is elke week geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 11.00 uur tot 18.00 uur.

Gelijk druk in vintage kledingwinkel

Bij de opening van de vintage kledingwinkel van prinses Laurentien en gravin Eloise, was het direct druk. Mensen stroomden de zaak binnen en dat was natuurlijk fantastisch om te zien. Prinses Laurentien liet aan het ANP weten dat ze erg blij was dat de winkel eindelijk de deuren had geopend. Ook liet ze weten dat ze zelf minimaal één keer in de week in de kledingwinkel aanwezig zal zijn. Mocht je de prinses dus willen zien, dan weet je wat je moet doen!

Lees ook: In deze stad opende Eloise een kledingwinkel

Gravin Eloise wil vaak aanwezig zijn

Niet alleen prinses Laurentien, maar ook Eloise zal regelmatig aanwezig zijn. Ze vertelde dat My Lima Lima een plek moet zijn waar mensen willen samenkomen en kleding willen passen. Ook wil ze daar meetings doen en tussendoor aan haar opleiding werken. 

Lees ook: Prinses Laurentien nog steeds dolgelukkig met prins Constantijn

Vintage Kledingwinkel Eloise Opent In Den Haag
Het team: Eloise, prinses Laurentien en hun zakenpartner Thomas Latcham

Omzet naar het goede doel

De opbrengst van de vintagewinkel zal grotendeels naar goede doelen gaan. Op dit moment werkt My Lima Lima samen met kinderrechtenorganisatie Kids Rights en Stichting Everyday People. Deze laatste stichting zet zich in voor eenzame ouderen, kwetsbare kinderen en daklozen. Prinses Laurentien, Eloise en hun zakenpartner Thomas Latcham hopen dat er in de toekomst nog meer goede doelen bij kunnen komen. Het doel van de kledingwinkel is om dit jaar € 365.000 euro te geven aan goede doelen en dat is natuurlijk een fantastisch bedrag!

Lees ook: Kledingwinkel prinses Laurentien en gravin Eloise opent deuren

Tip van de redactie

In Beatrix – Dwars door alle weerstand heen ontrafelt Jutta Chorus het turbulente tijdperk van Beatrix na 2000. Tussen koninklijke rust en ongekende uitdagingen, toont deze vorstin veerkracht en vastberadenheid. Wat waren haar offers? Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD ANP

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl

Jutta Chorus