Gravin Eloise Pop Up Store

In deze stad opende Eloise een kledingwinkel

Gravin Eloise opende onlangs een tijdelijke kledingwinkel. Een pop-up-store met tweedehands kleding van het label ‘pre-loved’. We love it!

Eloise van Oranje is met haar zakenpartner Thomas Latcham en haar moeder, prinses Laurentien, een eigen bedrijf begonnen, My Lima Lima. Onlangs openden ze een tijdelijke kledingwinkel met tweedehands kleding in Scheveningen. Op 10, 11 en 12 november kon iedereen de mooiste tweedehands kleding kopen bij deze tijdelijke boetiek.

Kleding doneren

Eloise Kledingwinkel
Eloises Kledingwinkel

Op Instagram riep Eloise mensen op om kleding te doneren: “We zijn ontzettend blij met allerlei merkkleding, kleding van mooie materialen (cashmere, zijde, etc.), kleding van ontwerpers of unieke kledingstukken! De kleren en accessoires moeten natuurlijk ook in goede staat zijn.”

Lees ook: Máxima is even haar kleding kwijt

My Lima Lima

Eloise Kleding
Eloises Tweedehands Kleding

De winkel op de Datheenstraat 57 op Scheveningen was een feest om te bezoeken. Maar Eloise en haar zakenpartner willen meer doen om duurzame kleding te promoten. Daarom roepen ze (kleding)winkels en boetieks op om zich te melden als verkooppunt van hun tweedehands high end kleding. Wie interesse heeft, kan een e-mail sturen (adres is te vinden op het Instagram account van Mylimalima).

Lees ook: heeft gravin Eloise geld nodig?

Winkel gemist? Dan kun je Eloise nog steeds helpen door gehoor te geven aan haar oproep. “Please please please, probeer tweedehands kleren te kopen,” zei ze onlangs. Er is zo veel mooie kleding die een tweede leven verdient.

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

Tekst Royalty Online, Manion Daelmans, Beeld GettyImages.

Tip van de redactie

Learning by doing biedt een inkijkje in Eloise van Oranje’s leven: van vintage modepassies en zelfzorg tot haar favoriete recepten. Ontdek persoonlijke verhalen, belevingen en wijsheden van deze moderne, zelfbewuste royal. Voor meer informatie klik op onderstaande button.