×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima is even haar kleding kwijt

  Paleis Het Loo viert mee met prinses

  Prinses Máxima kon het niet uitstaan toen ze gisteren voor haar kledingkast stond. Waar zijn die schoenen nou gebleven? Ze was even vergeten dat ze de pumps van Natan had uitgeleend aan Paleis Het Loo. Daar vond Máxima vandaag haar schoenen terug, samen met veel andere kledingstukken, zoals haar trouwjurk, de combinatie die ze droeg tijdens de doop van Amalia en de kleding die ze bijvoorbeeld op Prinsjesdag droeg. Het museum heeft de kleding in bruikleen gekregen van Máxima om Nederland een kijkje te geven in de garderobe van de prinses, tijdens de tentoonstelling ‘MÁXIMA, 10 jaar in Nederland’. Niet alleen leuk om te zien als gewone burger, ook Máxima vond het leuk om alles eens terug te zien. Bovendien, het zijn niet alleen haar kleren, zegt ze zelf. Met als grote voorbeeld de trouwjurk: het is eigenlijk een beetje van iedereen.

  De tentoonstelling werd vandaag door koningin Beatrix geopend en is nog tot en met september te zien.

  7 mei 2011 - 17:34