laurentien

Prinses Laurentien nog steeds dolgelukkig met prins Constantijn

Dit knappe koppel is al 22 jaar gelukkig getrouwd. Naast hun drukke banen zijn ze graag-geziene gasten op evenementen. En prinses Laurentien is nog steeds dolgelukkig met Constantijn.

De prins – en jongere broer van Willem-Alexander – en Laurentien leerden elkaar kennen tijdens hun prille jeugd, omdat hun moeders bevriend waren. Pas in 1995 kregen zij, in Brussel, een relatie. Een verloving volgde in 2000 en in 2001, op 1 mei om precies te zijn, trouwden Laurentien en Constantijn.

Tech

Constantijn is zakenman, hij vertoeft onder meer in de wereld van de tech-start-ups en Twittert regelmatig over interessante initiatieven en zijn visie op de markt. Van Laurentien weet je natuurlijk dat zij zich hard maakt voor het terugdringen van laaggeletterdheid. Laurentien studeerde politieke wetenschappen en journalistiek en werkt sinds 2003 onafhankelijk communicatieadviseur.

Paar

Hoog tijd om dit succesvolle en sympathieke paar eens in de schijnwerpers te zetten. Dat doen we met 5 mooie foto’s!

Op hun trouwdag in 2001, net als Máxima met haar tango-traan, hield ook Laurentien het niet droog trouwens deze dag. Nog een leuk weetje is dat 17 mei – hun trouwdag – tevens de verjaardag is van Máxima.

Laurentien En Constantijn Foto 2

Sprongetje voorwaarts in de tijd. We hebben Laurentien leren kennen als een modebewuste, elegante vrouw die zich goed staande houdt als echtgenote van een royal. Check het leuke printje dat ze hier draagt én de matching bruine oorbellen.

Laurentien En Constantijn Foto 3

Natuurlijk mag een Koningsdag-foto niet ontbreken, ditmaal in Tilburg. Hier draagt Laurentien een Missoni-jurk, die ze trouwens al eens eerder droeg, super!

Tilburg Koningsdag 2017

Ook ‘in vol ornaat’ hoort erbij als je een Nederlandse royal bent. Een lange, grijze jurk met bijzondere cape én een sjerp voor Laurentien. En een zwart-en-grijs kostuum voor Constantijn.

Laurentien En Constantijn Foto 5

En wat dacht je van dit gezellige familiekiekje? Een blij, jong gezin: trotse ouders Laurentien en Constantijn met gezonde eerstgeborene Eloise.

Laurentien En Constantijn Foto 6

LEES OOK:

Delphine deelt 20-jaar-oude throwback (mét naveltruitje)

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP, Instagram @koninklijk huis / RVD/gettyimages

Tip van de redactie

BESTEL HIER

Royalty participeert in diverse affiliate marketing programma’s, dat houdt in dat Royalty commissies ontvangt voor aankopen middels links van retailers.  Deze website wordt niet gesponsord door de genoemde webwinkels.