Beatrix

Prinses Beatrix aanwezig bij Nederlands Balletgala

Op maandag 13 november zal Prinses Beatrix de 25e editie van het Nederlands Balletgala bijwonen. Dat laat de Rijksvoorlichtingsdienst weten.

Onze voormalige koningin is op maandag 13 november aanwezig bij het 25e Nederlands Balletgala in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Eerbetoon

Het evenement markeert een speciale jubileumeditie die in het teken staat van de erkenning van Samuel Wuersten, de algemeen en artistiek directeur van het Holland Dance Festival. Dit eerbetoon is voor zijn langdurige inzet en bijdrage aan de Nederlandse dans gedurende de afgelopen drie decennia.

Lees ook: 7 leuke weetjes over prinses Beatrix

Beatrix naar Curaçao en Aruba

Voordat prinses Beatrix naar het Balletgala gaat, zal ze van 7 tot 10 november een bezoek brengen aan Curaçao en Aruba. Tijdens deze reis zal ze betrokken zijn bij het werk van de Dutch Caribbean Nature Alliance (DCNA) en diverse sociaal-maatschappelijke initiatieven op deze eilanden. Haar aanwezigheid bij het Balletgala toont haar actieve betrokkenheid bij de Nederlandse dansgemeenschap en haar waardering voor het bijzondere jubileum van dit evenement.

#Royaltynl / Beeld: ANP

beatrix
KLIK HIER